Szerintetek 250 ezer forintig milyen kocsit vegyek?
Sziasztok!
Összesen 250 000 forintom lenne egy autóra, a kérdés az, hogy nem tudom milyent vegyek. Eddig egy 94 es ford mondeo-t hajtottam. Csak ugye ahhoz drága volt az alkatrész meg a fenntartási költség is. Suzuki swift, seat cordoba, opel corsa/astra -n gondolkodtam de láttam fiat puntot is jó aron. Hallottam azt is hogy az opeleknél hamar tönkre megy a motor stb :\ Swifthez viszont olcsó az alkatrész, a seatról sok mindent így nem tudok, de tetszenek. Csak nem tudom melyik lenne a legjobb választás, tapasztalatokat tanácsokat nagyon szépen megköszönném :)
Akkor magyarul mondva 150 ezred van kocsira mert még egy 100-ast rá kel szánnod az átírásra.
Ennyiért meg csak nyűgöt vehetsz. Vagy egy jó LADÁT.
A Swift a jó választás esetedben.
Megbízható,olcsón fenntartható és szervizeltethető.
A neked ideális autó VOLKSWAGEN POLO III ;).
Swiftet ne ((mert lehet (valószínű) nem csak városban használnád. Azon kívül egy guruló koporsó.
Ha csak viszont kizárólag városban használod akkor jó választás a Swift Mk.1 és Mk.2. De ebben az esetben nagy probléma, kitől kér kölcsön autót a lakóterületen kívül autózáshoz.))
Drága drága, de nagyjából annyit vagy kevesebbet kell javítani mint a Mondeod javítottad. Viszont sok további költés viszont alacsonyabb.
Ez a egyes Punto nem rossz ötlet. Ez nem rossz, a kettes hiába fiatalabb(ak) egy szemét telep. Nagyon jó konstrukció, nagyon jól össze rakva. Viszont az utasnak életveszélyes mert egy klasszikus városi kisautó.
VW Golf III (1998)
VW Polo III (1998)
Fita Punto (1st generation )
Több fiatal vidékre járó ismerősöm (saját feje után) anno Golf II majd mára III-ast vett. Egy sem bánta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!