Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek 250 ezer forintig...

Szerintetek 250 ezer forintig milyen kocsit vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Összesen 250 000 forintom lenne egy autóra, a kérdés az, hogy nem tudom milyent vegyek. Eddig egy 94 es ford mondeo-t hajtottam. Csak ugye ahhoz drága volt az alkatrész meg a fenntartási költség is. Suzuki swift, seat cordoba, opel corsa/astra -n gondolkodtam de láttam fiat puntot is jó aron. Hallottam azt is hogy az opeleknél hamar tönkre megy a motor stb :\ Swifthez viszont olcsó az alkatrész, a seatról sok mindent így nem tudok, de tetszenek. Csak nem tudom melyik lenne a legjobb választás, tapasztalatokat tanácsokat nagyon szépen megköszönném :)

2011. szept. 26. 10:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
szerintem ennyi pénzből inkább egy biciklit vegyél
2011. szept. 26. 10:37
 2/20 anonim ***** válasza:

Akkor magyarul mondva 150 ezred van kocsira mert még egy 100-ast rá kel szánnod az átírásra.

Ennyiért meg csak nyűgöt vehetsz. Vagy egy jó LADÁT.

2011. szept. 26. 10:43
 3/20 anonim ***** válasza:

A Swift a jó választás esetedben.

Megbízható,olcsón fenntartható és szervizeltethető.

2011. szept. 26. 10:54
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem :) 250 000 ft om van, az átírásra félre van téve az az összeg!
2011. szept. 26. 10:59
 5/20 anonim ***** válasza:

A neked ideális autó VOLKSWAGEN POLO III ;).

Swiftet ne ((mert lehet (valószínű) nem csak városban használnád. Azon kívül egy guruló koporsó.

Ha csak viszont kizárólag városban használod akkor jó választás a Swift Mk.1 és Mk.2. De ebben az esetben nagy probléma, kitől kér kölcsön autót a lakóterületen kívül autózáshoz.))

2011. szept. 26. 12:06
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát városban használnám legfőképpen :) Meg hétvégente Dabasra barátnőmhöz. a 3 as polo hoz drága az alkatrész? meg igy a fentartása? mert igazából én ezért akarok swiftet, és attól a kommentelőtöl kérdezném aki irta a 3 as polot, hogy fiat puntoról mi a véleményed? mert az is nagyon tetszik, 95-98 as gyártmányú puntóra gondolok :) azt is láttam fen 250 000 ft ért
2011. szept. 26. 13:54
 7/20 A kérdező kommentje:
polot nem nagyon találtam 250 000 ért, viszont 3 as golfot igen
2011. szept. 26. 13:57
 8/20 anonim ***** válasza:

Drága drága, de nagyjából annyit vagy kevesebbet kell javítani mint a Mondeod javítottad. Viszont sok további költés viszont alacsonyabb.

Ez a egyes Punto nem rossz ötlet. Ez nem rossz, a kettes hiába fiatalabb(ak) egy szemét telep. Nagyon jó konstrukció, nagyon jól össze rakva. Viszont az utasnak életveszélyes mert egy klasszikus városi kisautó.

VW Golf III (1998)

[link]

VW Polo III (1998)

[link]

Fita Punto (1st generation )

[link]

Több fiatal vidékre járó ismerősöm (saját feje után) anno Golf II majd mára III-ast vett. Egy sem bánta meg.

2011. szept. 26. 15:59
 9/20 anonim ***** válasza:
Viszont életveszélyes mert egy klasszikus városi kisautó. *
2011. szept. 26. 16:20
 10/20 anonim ***** válasza:
Pont csak az utasnak biztonságos. ;)
2011. szept. 26. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!