Miért sikít a kuplungom?
Figyelt kérdés
Simson s51n motorom van és hangosan sikít a kuplungom. Egy régebbi blokkból szedtem ki amiben semmi hangja nem volt, viszont mikor beraktam az újba elkezdett ez is sikítani. Mellesleg az eredeti kuplung is sikított. Csak gáz húzásnál ad hangot, motorféknél csendes.2011. aug. 6. 15:04
1/4 anonim válasza:
Azért mert miért ordítson, ha sikítani is lehet
2/4 anonim válasza:
Biztos turbós. Szedd ki belőle.....
3/4 A kérdező kommentje:
KEDVES ,,A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad."
,,A válasz megírásának időpontja: ma 20:39"
légy szíves fejtsd ki bővebben, mert én ilyenről még soha nem hallottam
2011. aug. 6. 21:09
4/4 anonim válasza:
Az előző hozzászólásomban csak szar kedvem volt így trollkodhatnékom támadt.
Motorokhoz nem értek. DE!
Autókból indulok ki. Motorféknél nincs kapcsolat a kuplungtárcsa és a lendkerék között így azért nem hallhatsz semmit. Vagy az egyik vagy a másik a szar. Kuplungtárcsán nézd meg, hogy mennyi a ferodol, a lendkeréknek meg a színét. Ha lilás akkor kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!