Mi lehet a kuplungom baja?
Érdekes. Fogalmam sincs mi lehet a baja, elvileg nem fulladhat le egy kuplung behúzástól.
Ha behúzod a kuplungot, egyesbe teszed és akkor fullad le akkor nem emel ki rendesen.
Szerintem nem emel ki elég jól a kuplungod, és simsonos vagyok és van egy endurom, régebben eltört rajta a kuplung kar a kormányon, kicseréltem, de ez kisebb és nem emel ki teljesen!
Próbáld ki úgy is, hogy ne indítsd be majd tedd sebességbe, és próbáld meg tolni, ha nagyon nehezen tudod tolni, akkor bizony kuplung!
A legrosszabb esetben elvan hajolva a tengely vége és hajít a kuplungrész, amitől szorulnak a lamellák és fog!
Azért nem mondom, hogy az egész főtengely meg van hajolva, mert ha meg lenne hajolva akkor nem lenne alapjáratod, mert máshová esne a gyújtás, és írtad, hogy az alapjárat meg van!! Remélem segítettem!
tekerd följebb az alapjáratot, cserélj gyertyát
ha egyesbe váltás közben csinálja, akkor is szintúgy alapjárat-állítás + karburátor szétszedés-kipucolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!