Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyért nem old a kuplungom?...

Haverka kérdése:

Milyért nem old a kuplungom? (am6)

Figyelt kérdés

néha old a kuplung néha nem beteszem egyesbe és ugrik leáll ezt eljátsza kétszer utánna jó és felválthatok menetkzöbe egészen hatig meg menetközbe minden jó

csak néha behúzott kuplungal elindul meg ilyenek

válaszoakt előre is köszi

2011. márc. 24. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyébként ha hideg motornál csinálja csak, akkor kell neki egy kicsit vékonyabb olaj.
2011. márc. 25. 07:19
 2/10 A kérdező kommentje:
értem de vmikor menet közbe se engedi a váltást:/ aztán mégegyszer megpróbálom akkor veszi:/
2011. márc. 25. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
kuplungcserére érett az autó:) szerintem nem érdemes sok km-t így megtenni mert a váltót is tönkreteszed vele
2011. márc. 29. 09:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak: egy motorról van szó. Motorkerékpárról :)
2011. márc. 29. 16:29
 5/10 A kérdező kommentje:
semmi baj, de azért köszi de motornál is ugyan az h lamelláztatni kell nem?
2011. márc. 29. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Rendszerint hosszabb állás után csinálhatja, mikor összeragadnak a lamellák, de ez pár km használat után megszűnik. Vagy az olaj viszkozitása nem megfelelő, vagy a kuplungon kell állítani. Vagy pedig (amit te is mondtál) elkoptak a lamellák. Én először minden képpen megpróbálnám beállítani, az után új olajjal és ha úgy se jó, akkor már biztos, hogy lamella.
2011. márc. 30. 15:14
 7/10 A kérdező kommentje:
olajcsere meg volt valamivel javult az állapot állítást meg nem tudom h kell?/
2011. márc. 30. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor vidd szerelőhöz -.-
2011. márc. 30. 21:28
 9/10 A kérdező kommentje:
ne máá komolyan?-.-"
2011. márc. 31. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokkal egyszerűbb elvinni szerelőhöz, mint itt leírni mindent, ami probléma adódhat. Elviszed, elkér érte sok pénzt, de lesz egy viszonylag jó motorod.
2011. márc. 31. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!