Kérdésem a következő:Max.400ezer forintért milyen használt autót vegyek? Családos lévén nem kis autóban gondolkodom, mint pl. suzuki. Meg a másik, benzinest vagy dieselt?
Fiat Marea.Olast ne? Autóból nyugodtan ,de felvágottból inkább tényleg ne:)
Fateromnak 4 éve Mareaja van semmi gond nincs vele.Nagy kényelmes az 1,6 benzin 7,5-öt eszik,és 103 paci!
Azért a FAsztra esetén ne kezdjünk el személyeskedni! Attól az még sz@r lesz és marad.
Ilyen jobb mint a Swift de azért nem AUTÓ.
A Ladásan ferde kormány és hasonlóak. Az egy furcsa szoci autó "nyugati" gyártásban (javarészt Magyar és Lengyel).
Über ciki hogy pont ez a két szemét jutott sok magyarnak.
"Azért a FAsztra esetén ne kezdjünk el személyeskedni!" "pont ez a két szemét jutott sok magyarnak."
Te személyeskedsz. Az F Astra nem szemét, ha te nem szeretnél, ne vegyél. Én sem veszek olyan autót, ami nekem nem tetszik, de nem hívom szemétnek. Volt és jelenleg is van F Astrám, és egy nagyon korrekt autó, nincs vele semmi baj. Nem mondom, hogy nincs jobb, de egyes magyar "hozzáértők" véleménye egyszerűen nevetséges. Főleg a legtöbb érv szánalmas, az unalmas belső (menj élményparkba, ha unatkozol), vagy a csúnya külső (hasonlítsák már össze az akkori konkurenciával... Golf? ne kínozzanak)... azok az 1.6-os meg 2 literes nyolcszelepesek ma is hozzák padon a gyári értékeket. De félreértés ne essék, nem akarlak rábeszélni az F Astrára, megértem, hogy neked antipatikus. Csak ettől még nem kell szutykozni, szemetezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!