Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 800 ezer forintért?

Audi A4 800 ezer forintért?

Figyelt kérdés

Ma nézegettem használt autókat, találtam egy Audi A4-est, szedánt, kívülről elég jó állapotban volt, viszont a bal hátsó ajtón elég nagy sérülés volt a festésen. Motorikusan nem tudom mi a helyzet, próbakört nem lehetett menni.

Szerintetek érdemes lenne megvenni?

2011. okt. 9. 20:54
 1/5 A kérdező kommentje:
1,8as 90 lóerős motor van benne.
2011. okt. 9. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Miaz h nem lehett próbakört menni? Így nem. 800e körül már elég sok a4 van, h lehessen miből válogatni...
2011. okt. 9. 20:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem volt rá időm, de lehetőség van rá. Csak kíváncsi vagyok, hogy megéri-e ebben az árban. Első autó lenne, szoval nem nagyon értek hozzá.
2011. okt. 9. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Am sztem sérülten még drága is egy kicsit...

hasznaltauto.hu -n megnézed 700ért már elég jó 1.8asokat lehet venni...m ha jol gondolom a 90le-s 1.8 még a kezdeti a4ekbe volt...

2011. okt. 9. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Sérülten én se venném meg. 800 ezer azért már nem az az összeg, amiért ne lehetne normális állapotú Audi A4-et kapni..
2011. okt. 9. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!