Létezik még jó autó?
15:38 válaszoló
A Suzuki Swift mióta japán?? :O :O A Suzuki Baleno az japán :)
Amúgy Suzukiban Baleno (sokan mondják hogy swiftet olcsón fenn lehet tartani,de azon is gondolkozz el hogy ha autópályán valami gond akad elcsap valaki a swiftből nem marad egy morzsa sem... amúgy motorikusan jó)
Francia autó nem feltétlen sz@r,csak ami lényeges hogy legtöbb franciához drága az alkatrész!
Olasz autókat hamar "elnyűnek , én 145 alfát akartam venni , de hamar le is beszéltek róla mivel ha kicsit jobban odalépsz az autónak a motorját szét kell burítani aztán javítgatni kell párszor!
Német autók valóban megbízhatók és egy-egy jól kifogott autó nem feltétlen csak a gazdag emberek zsebéből tellik!
GolfII / GolfIII megbízható (persze oda kell figyelni , mivel sok fiatal van aki CULT-nak mondja a golfját és ezért egy II-es golfért 1millát is elkér)! Egyébként egy jó állapotban lévő karbatartott II-est 300-350-400ezerből már kapsz!
Mondjuk az eladót is illik figyelni (ha fiatal és látod rajta hogy kicsit is sportosan öltözködik,kicsit nagyképű,meg mondogatja hogy ez 7500at is pörög,meg mentem vele már 240-et is) akkor valószínű hajtotta is a gépet!
Idős bácsiktól érdemes venni,esetleg idősebb nénitől (mondjuk ha egy fiatal csajtól veszed akkor ha nem is horpasztotta meg , akkor valószínű kuplung cserés lesz) :) Egy férfi mindig is jobban ápolgatja az autóját mint egy nő... Tisztelet a kivételnek!!
Nem feltétlen a KM óra állását kell nézni (sokan ezt nézik) , hisz ha nagyon akarom akkor egy 150.000Km-t futott autót is szét tudok hajtani mint a bűn!
De barátaim vezettek már 400+-os "veterán" autót és teljesen egyben volt (nem rohadt,nem nyüsszögött,benn volt még az erő) nem a KM-t kell nézni rögtön hanem az autó állapotát!!
Sok sikert a vásárláshoz!
dj szicso
a hires bmw-dnek is van amerikában gyárja eszerint a bmw amerikai autó???
annyi hülyeséget öszehordtál már itt, hogy nincs annyi csillag az égen
"a francia bonyolultan van összerakva"
ez ki a fazst érdekli? egy robogót nem tudnál megszerelni...
16:42 válaszoló:
Ne haragudj de egy szóval sem hoztam fel a BMW-t! Akkor hogy kerül ide???
És honnan veszed azt a marhaságot hogy Amerikai autó lenne?? ha tényleg ennyire fel akarsz vágni hogy okosabb vagy nálam,légyszi nézz utána a dolgoknak! Én nem hülyeségeket hanem az általam és mások által tapasztalt "jelenségeket" mondom el,mivel én segítőkész emberként jövök ide,nem pedig hogy: na mégis én okosabb vagyok mindenkinél! nem vallom magam autószerelőnek ahogyan azt sokan teszik(mer' hogy én szét szedtem a világ összes autóját) :)
ha nem tetszik , nem kell olvasni,és nem csak azért kell idejárni hogy a másokat baszogasd ;) kössz!
"Egy a lényeg. Franciát vagy olaszt véletlenül sem szabad venni."
Megint egy 12 éveshez van szerencsém?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!