Létezik még jó autó?
nincs.
egyébként a sztereotípiák igazak, de csak némelyik tipusra. nem feltétlenül rosszak az olasz, francia autók, valamint a német autók sem olyan megbízhatóak, mint leírják. minden tipusnak megvan a maga hibája, de nem feltétlenül jön elő. friss jogsisként pedig, lényegében teljesen mindegy, milyen autót veszel, ha nem jól kezeled, vagy gondozod, ugyanúgy beszarik.
Szia!
Nekem nincs autóm,jogsim van.Én ha autót vennék,akkor vagy az álomautóm venném meg,ami egy kb 9-10éves modell lenne használtan(mercedes c180 kompresszor 3ajtós),vagy pedig egy viszonlag újabbat,1-2évest,amit pl a szüleim,rokonaim ajánlanak,akiknek bevált.Ez lehetne egy ford focus is,vagy egy fiat punto,vagy egy opel corsa.Attól függ tényleg,hogy mikori,milyen anyagokból van összerakva.
Sajnos ahány ember,annyi féle autótípust szid.Első autónak viszont lehet mindegy is milyened van,mert remélhetőleg majd később úgyis lecseréled másikra:-)
Teljesen mindegy milyet veszel, olyat vegyél ami tetszik és meg tudod fizetni.
Amúgy megbízhatóságra a Japán kocsik verhetetlenek, és mondjuk egy Suzuki Swift olcsó pénzből megvan és soha nem lesz gond vele,de ez a többi japán márkára is igaz de azok sokkal drágábbak és olcsó és viszonylag fiatal csak Swift-ből van
Ladát meg a régi 20-30 éves csodagépeken meg szerintem ne is gondolkozz, régen is csak azért szerették mert nem volt más, azokat mindig szerelni kell meg lerohadnak alólad és benyelik kislábon is a 10 litert, ami meg jó állapotban van és vigyáztak rá, karbantartották az nagyon drága, annyiból egy Japán kocsit is vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!