Opel C Vectra kombi hátsó lámpa?
Üdv!
Tegnap észrevettem, hogy a "C" Vectrámon beázott a bal hátsó lámpa. Kivettem, forgattam, ugye ahol befolyt, ott ki is kellett volna folynia, de nem folyt sehol. Semmi sérülést nem látni rajta, még egy hajszál repedést se. Az index izzóról leázott a narancssárga külső. Eléggé bepárásodott az egész lámpa. Computer folyamatosan jelez, hogy ellenőrizzem a hátsó indexet.
Izzó csere és kész?!
Előre is köszönöm a válaszokat.
Első körben igen.
Aztán keresd tovább a rést (valószínűleg a tömítés fáradt el) és ragaszd be,ha végképp nem találod,kend körbe az illesztéseket(sziloplaszt).
Rendben. Még arra gondoltam, hogy a foglalat környékén ázhatott be, eléggé elvan öregedve ott a tömítés.
De az is lehet hogy nem voltak rendesen meghúzva a csavarok, amik fogják a foglalatot, nagyon könnyedén kitudtam csavarozni...
2 hónapja van nálam a kocsi, igazából azóta nem is volt nagy eső, meg garázsba volt/van, de a munkahelyemen az ég alatt :(
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!