Opel Vectrám (A Vectra 2. 0i 1990-es) Automata váltója 2 hónapja rosszalkodik. Villog a hibajelző lámpa, és nem kapcsol jól, nem húz induláskor, a többi fokozatot 2-3-4 már elfogadhatóan kapcsolja, de érezni, hogy nem teljesen OK! Mi lehet a baj?
Köszönöm a válaszodat! Azonban az a baj, hogy nem találok rajta kartelt, és semmi megbontható deklit vagy effélét.
Amikor 7,5 éve megvettem, elvittem egy szerelő műhelybe, ahol sok automatával foglalkoztak már addig. Lecseréltettem a vezérmű szíjat és az összes ékszíjat, olajcsere a motorban és a váltóban. Szűrőt kerestek és ők sem találtak kívülről elérhetőt. Kérnék újabb segítséget! Majd holnap leolvasom a pontos típus számát a váltónak.Köszi még egyszer!
KEDVES LÁTOGATÓK! Megoldottam a váltó problémámat, már jól üzemel.Véletlenül jöttem rá mi a baja. Ettől függetlenül, ha valaki tud róla sematikus, vagy metszeti rajzot, azt köszönettel venném, ha elküldené a regiszrált e-mail címemre: espirit@citromail.hu
Ismétlem a tipus jelzést: /AISIN 50-40 DLE AF20 PA /
Előre köszönöm!
Laci Miskolcrol
a regiszrált e-mail címemre: espirit@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!