Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek simson v. robogó?

Szerintetek simson v. robogó?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egy 50 ccm motort "M" es jogsim van és nem tudom hogy simsont vegyek vagy inkább egy robogót? 80 ezrem van motorra mit vegyek?? 14/F
2011. júl. 17. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ha motorozni akarsz, akkor vegyél simsont, sokkal élvezetesebb,mint egy robogó.80-ért nagyon jó kis simsont tudsz venni, de érdemes egy hozzáértővel megnézetni, mielőtt megveszel egyet. Ha csak városi közlekedésre használnád a motort, akkor vegyél egy robogót(de robogóval pl. gátról, túrázásról ne is álmodj!!).

Remélem, tudtam segíteni a választásban.

2011. júl. 18. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Robogó.

(egy simsonos)

2011. júl. 18. 11:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Ennyiből Simson. De az is számít, hogy mire kell, mert ha csak A-B-be utazol jó a robogó, de egy Simson-nak van Feelingje, sokkal motorosabb érzés. (Ha valami forgalmasabb helyen akarsz közlekedni sűrűn, ahol sok a lámpa, és folyamatosan gyorsulni kell, akkor is robogó, mert Simsonnal, beleőrülsz a váltásokba...) Egyébként én pont most egy Puch Cobrára, vagy valami 50-es Zündapp-ra gyűjtök, 80-100 között már tűrhető állapotúakat lehet kapni, és 80-90-es utazót is tudnak egy kis állítgatással.
2011. júl. 18. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!