Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek simson v. robogó?

Szerintetek simson v. robogó?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egy 50 ccm motort "M" es jogsim van és nem tudom hogy simsont vegyek vagy inkább egy robogót? 80 ezrem van motorra mit vegyek?? 14/F
2011. júl. 17. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
annyi penzbol inkabb egy simsont erdemesebb venni
2011. júl. 17. 21:43
 2/13 AtyeszLL ***** válasza:

Ha a véleményem kell:

Robogó.

Szélesebb a választék, szerintem jobban is megy, kevesebbet eszik, és biztos, hogy fiatalabb.

2011. júl. 17. 21:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Bármennyi pénzed is van, simsont ne vegyél. A robogó sokkal megbízhatóbb.

80-ért nem nagyon kapsz jó robogót, inkább gyűjts még pénzt.

4/13 A kérdező kommentje:
második válaszoló nem értem mi a bajod de szerintem aludj egyet
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat tehát robogó de még gyűjtsek :D
2011. júl. 17. 21:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi a bajod a második válaszával? Egy normális robogó sokkal jobban megy mint egy Simpson, már ha ez a bajod. Mondjuk az én személyes véleményem, hogy a robogók guruló slozetok...
2011. júl. 17. 22:12
 7/13 A kérdező kommentje:
ez nem a 2 dik már mert aki igazából második volt azt moderátorok kitörölték mert trágár volt
2011. júl. 17. 22:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Egy jól megcsinált Simson tud üzembiztos lenni.

Érdekes módon az idős bácsikák alatt még mindig megy, csak azok alatt áll meg az út szélén, akik nekiállnak otthon felújítani úgy, hogy nem tudják hogyan kell hajtókart derékszögelni vagy beállítani egy karburátort...

Szerintem az alapján dönts, hogy a jövőben mit tervezel: ha majd 16 felett akarsz A korl. jogsit csinálni szerintem érdemesebb egy Szájmszon vagy bármilyen váltós ötven ccm-es. Ha szimpla közlekedésre kell a jármű amíg nem tudsz B kategóriát csinálni, nyugodtan vegyél robogót.

2011. júl. 17. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért volt trágár, mert rohadtul unom már, hogy mindig felteszik az ilyen kérdéseket, aztán jön a sok hülye válasz. Ha tényleg kíváncsi vagy rá, miért nem mész el és próbálsz ki pár Simson és pár robogót?
2011. júl. 18. 00:19
 10/13 anonim ***** válasza:

mind a kettőnek van előnye és hátránya.

Az idős bácsikák nem repesztenek 70-80-al,ezért 30évig elég nekik egy főtengely. A simson szerintem egy szerelősebb motor,és esőben semmi védelem nincs a lábnak, esetleg az sr50 típusán. Mondjuk én robogós vagyok, de egy jó sr50-es simson robogóért elcserélném a suzukimat. Ez 4litert eszik,míg a simson-nal eljártam 2,5literből. Viszont nem kell kevergetni a benzint,és a gyorsulása is jobb. Lejtőn szintén jobb a simson, mert kiteszed üresbe és halihó,a robogónál azért ez nehézkes. Gyorsulásban az én robim megeszi a simsonokat, még talán végsebességre is.

(50cm3 alapgépről van szó)

Én azt mondom ha nem idegen tőled a gyertyakulcs akkor egy simson robogó (sr50),ha nem értesz egyáltalán a gépekhez,akkor meg inkább robogó, 80-ért is lehet kapni már régebbieket,és lehetőleg japán legyen, esetleg olasz. Kínai (Keeway és társai) felejtős,mert mennek,meg szépek,meg riasztó,de gyenge anyagból vannak. Barátom keeway szervizes, azért merem írni.Döntsd el mire szeretnéd használni, mennyit,és hogy mikor(évszak).Ez mellett még fontos lehet a lakhelye domborzata is,hogy kitudod-e használni az üresben gurulást. Részemről ez lenne:

[link]

2011. júl. 18. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!