Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudom tudom hogy több...

Honnan tudom tudom hogy több olajat tettem a végáttételbe a kelleténél?

Figyelt kérdés

A robogómba szeretnék olajat cserélni. Azt tudom hogy hol kell leengedni és feltölteni meg oda van írva hogy mennyi kell bele. De mi van ha többet töltök bele?

A simsonnál volt egy oli controll csavar amit ki kellett csavarni és addig kellett önteni az olajat ameddig el nem kezdett folyni a csavarnál. Itt ilyen nincs. Kimérni nem tudom mivel az olajat.

Ja és milyen viszkozitású olaj kell a minarelli hosszú blokkos robogókba?

2011. júl. 16. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
75w90 es viszkozitású olajjal szerelik gyárilag de sima hajtómű olajat raksz bele attól se lesz baja én is azzal jártam. Az olajat amit beletöltesz az ki kell mérni az enyémen se volt nívó csavar. Úgy tudod kimérni ha pl.:leengeded az olajat egy 2L-es flakonba aminek levágod a tetejét mellé egy ugyanolyan és kb egyformára töltöd és az mehet bele. Am semmi baja nem lesz ha kicsit több vagy kevesebb(de nem sokkal).
2011. júl. 20. 00:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen blokkos robogóm van nekem is. Vettem egy mérőedényt kb 300Ft ért. Ennyit rá leehet szánni. Ha többet öntessz bele, szétnyomja a szimmeringet, ha keveset, nem ken.
2011. júl. 20. 12:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz szépen.
2011. júl. 20. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!