Van összefüggés az között hogy valaki többet iszik a kelleténél és hogy nem kívánja a sexet?
Figyelt kérdés
Ugyan még nem tettem szóvá,de úgy vettem észre egyre többet iszik,egyre több kocsmába tér be egymás után.Sexelni meg nem akar,azt mondta pszihésen mert sok a gondja.De feláll neki és az orális sexet kívánja .Összezavar és nem értem mi van.2011. okt. 8. 20:52
1/4 anonim válasza:
mindenféle szenvedélybetegségre jellemző a libidó csökkenése, de nem a kezdeti stádiumban.
továbbá ha feláll neki, és az orális szexet kívánja, akkor legfeljebb önzőségről beszélhetünk.
2/4 anonim válasza:
Nem jó jel. Kezdődő elhidegülés, az önzősége kerekedik felül, és lusta ahhoz, hogy neked is jót tegyen. Gyakorlatilag önkielégítésre használ. Gondolom, utána meg nincs kedve beszélgetni, hanem alszik.
3/4 A kérdező kommentje:
Éreztem én hogy baj van,nem akar beszélgetni és odabújni sem.Hiába kérdeztem hogy mi van mindig azt mondja hogy hergelem magam,meg kombinálok.Ezek szerint igazam lehet.
2011. okt. 8. 21:09
4/4 anonim válasza:
Sajnos azt jelenti, hogy egyre kevesebbet jelentesz neki. Lassan eljut oda, ha már nem ott tart most is, hogy egy eszköznek tekintsen arra, hogy kielégítsd; mint ahogyan a konyhában lennie kell turmixgépnek, addig, amíg elkészíti vele a turmixot, utána félreteszi. Kb ennyi vagy a szemében.
Nem akarok tanácsot adni, de jobb előbb elhagyni, mint később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!