Olyan lehet hogy hosszabb a fitymám a kelleténél?
Figyelt kérdés
vagyis nem biztos hogy ez a baj de amikor a hímvesszőm merev, a fitymám rendesen hátra csúcsik, de a fitymám nem megy be a bakkom alá hanem úgy néz ki mintha a fitymám a makkomnak úgymond nyakmelegítőlye lenne(tudom hülyén hangzik de másképp nem birom leírni) és ilyenkor szorítja és kellemetlen szúró érzés és megnő a makkom.2011. jún. 22. 11:06
1/8 A kérdező kommentje:
jah és 15 vagyok
válaszokat előre is köszönöm
2011. jún. 22. 11:10
3/8 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy nem a kovács műhelyben fogom megcsinálni
azt kérdeztem hogy mi a baj? hogy az e amit leírtam és kérem az válszoljon aki ért hozzá ne az aki vicces kedvében van
2011. jún. 22. 11:29
4/8 anonim válasza:
Fitymaszűkületed van el kell menni sebészhez és megoldja.
5/8 anonim válasza:
Fitymaszűkületed van, vágass le belőle a sebészeten.
Na, remélem, így már jó.
Nem vagyok vicces kedvemben.
6/8 anonim válasza:
Mutasd meg orvosnak! Lehet, hogy nincs nagy baj, de ha hátracsúsztatva úgy marad (megduzzad a makkod, nem tudod visszahúzni rendesen előre a fitymád), akkor úgynevezett parafimosis alakul ki. Ezt csak azonnali műtéttel lehet orvosolni, mert elszorítja a makkot. Jobb a bajt megelőzni...
7/8 A kérdező kommentje:
faxa már csak a szüleimnek kell beadni :@
2011. jún. 22. 21:17
8/8 anonim válasza:
Egy orvost talán egyedül is felkereshetsz, hogy megnézze és véleményt formáljon. Ahhoz viszont, hogy bármit tegyen (pl. korrekciós műtét, vagy miegymás) már kell a szülői engedély...
Az is lehet, hogy nincs nagy baj. Keress fel egy urológiát. Oda nem kell háziorvosi beutaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!