Melyik ezek közül a legmegbízhatóbb, legjobb, és legolcsóbban fenntartható autó?
Transittal járok 4 éve,most azt hiszem 6 éves az autó. A 2000köbcentis fronthajtásúval.
Magasított önhordó karosszériával. Annyi bajom van vele,hogy olyan az autó mintha papírból lenne. Az oszlopok remegnek,az autó nyeklik nyaklik.Aki a hátsó üléssorban ül és gyenge a gyomra annak gyakran van hányingere.A hátsó ajtók is nyikorognak,sőt rossz úton ki is nyílnak gondolom a csavarodás miatt. Az ülések is elég kényelmetlenek,kivéve persze a vezetőét. Gondolom lehet kényelmesebbet is kérni,ebben nem az van.
A motorról nem tudok rosszat mondani ilyen kis köbcentihez mérten derekasan végzi a dolgát már 250 ezret elment úgy hogy többször is jóval túlszaladtunk az olajcseréken.Erő az nem sok van benne,de tudták mire számítsanak mikor megvették.Viszont a 130-at 3 ezres fordulaton tudja,ami még a zöld mezőbe esik.
Eddig egy féltengely csapágyat,és a váltóban a kulissza részen egy csapágyat kellett cserélni,a kopó alkatrészeken kívül (kerékcsapágy fékbetét).
Ha én vennék transitot akkor az alvázasat venném 2,5 motorral,strapabíróbb hátsókerék hajtással. Télen hiába az első kerék hajtás,ha a 300 kilós szerszámos szekrény hátul van.Emelkedőn úgy is halál.
Ford transitot ne:
össze vissza zörög, nyekereg, pedig csak 3 éves.
Műszakizni vittem, 247 ezret hagytam ott, mert minden kopik benne mint az állat.
A citroen-el semmi baj nincs, teszi a dolgát kényelmes, a klíma az nagyon tuti benne,az ajtók nem zörögnek, nem nyekeregnek. A többit amit felsoroltál még nevezettem.
""Ford transitot ne:""
De,csak ne újat! Ezek a mai új autók egyenlők a nullával.
Ha 17 litert eszik egy transit akkor órási motorikus problémája van + vagy 5 éve nem cseréltek benne olajat. A karbantartott transitok, transporterek, sprinterek, vw Lt (ebben is sprinter motor van) 10liter felett nem szoktak zabálni!!
ajánlom figyelmedbe: [link]
Ja és olaszt vagy franciát véletlenül se!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!