15 évesen ekkora motort?
600-as cbr em volt,de megadta magát,MAGÁNTERÜLETEN használtam NEM KÖZÚTON
és tudom mitjelent egy kövér gáz.. nagy felelősség..
Jah és FELÖLTÖZÖK!
Első:
Mondjuk igen az szerencsésebb ha fel vagy öltözve mert pályán általába csak kicsúszni szoktak kevesebb olyan hely van ahol neki tudsz vágódni pl egy fának.. mert ott nem sokat számít a ruha. De akkor is felelőtlenség szerintem ekkora motorra ülni... én a 600-ast is élvezem:)
K G!
Nem menozom,tanulgatok motorozni.. azt a motort olaszbol hoztak,ugy kaptam meg azzal tanultam motorozni... sokat estem... henger szetvan... sebesseget mar dobalja,olajat eszi... ezt mar javitani mar szerintem...
meg nemvagyok ez a kivagyok mivagyok tiltason bogetem dob nelkul stb stilus... meg feltudom a tetteim kovetkezmenyet becsulni..
Szerintem pályára jobb lenne, ha egy újabb 600as CBR-t vennél, vagy R6-ot... Nem lenne nagy a CBR 600as után az FZR 1000.
Xedik válaszolónak: A MotoGPbe bekerülni nem elég a tehetség. Rengeteg pénz is kell hozzá.
10:19: vagy egy f2 vagy az fzr nincs több pénzem..(olaszbol hoznák.) suli mellet fogok dolgozni ugy max egy VIP hiteles ninjá tudok eltartani de azt is nagyon nehezen.. :/ azzal meg esni...
Pénz nem lenne gond mert ugye amit kell apa megvesz ruha meg stb.. csak a motort nekem kell. jobban megis becsülöm.... jobban meggondolom a gázkar használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!