Mennyiből jön ki egy kamionos szakma?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy a jogosítvánnyal, és a hozzá szükséges papírok (PÁV3,GKI és a többi)?2011. júl. 7. 20:24
1/5 anonim válasza:
hááát ma ha jól tudom a C kat. 150E Az E. kat 120E Plussz minden papír még kb.:100E szóval ha van a zsebben 400ezer az a tuti, de én még kb: 8 évvel ezelőtt találkoztam olyan romániai magyarokkal ( a páv vizsgán) akik azt sem tudták mi az a teher kocsi, de a Wáberersz mindent, de mindent fizetett nekik
2/5 anonim válasza:
én a sima b kategóriát bukás nélkül 170 000 ért raktam le most!
3/5 anonim válasza:
persze nem mindegy, hogy budapest, vagy vidékről beszélünk
4/5 A kérdező kommentje:
vidék
2011. júl. 11. 10:05
5/5 anonim válasza:
Vidéki vagyok.
"B" Kategória ---> 150 000
"C" kategória ---> 200 000
"E" kategória ---> 120 000
Orvosi 2 igazolás ---> 12 000
Digitális sofőrkártya ---> 7 000
GKI ---> 150 000
Páv ---> 8 000
Ez idáig bukás nélkül 647 000 Forint. Persze vidéki iskolákról van szó. Pár ezer forint eltérés lehetséges! És ezt úgy számoltam , hogy egyszer sem buksz meg! + számold rá hogy utaznod kell Pestre a páv miatt. 700 000 ezerbe tuti benne lesz mert elsőre minden úgy sem sikerül.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!