Egy ilyen autó kb mennyiből tartható fenn? Mennyi a fogyasztása? Reális-e az ára?
Az, hogy reális-e az ára az az állapottól függ. Ha jó az állapota akkor igen. Ha nem akkor egy kisebb vagyon lesz gatyába rázni, mert a Jaguár szervíz nem épp olcsó.
Mivel hatalmas 3 literes motor van benne az adó vonzata magas lesz, itt olvashatsz róla: [link]
A fogyasztása városban szinte biztos, hogy 12L alatt nem áll meg, országúton 10 körül lehet ha érzéssel vezeted. Ha meg kitaposod a szemét akkor szerintem bele lehet dolgozni egy 20-ast is.
8.2 országúton 16 városban 11 vegyes
730-as bmw-vel jártam,az tényleg lement 7,2-re is 110-nél tempomattal.Na de hogy az pontosan mért e passz.
Ha lenne rá pénzem megvenném. Egy háromezres motortól nem kell megijedni,főleg nem kézi váltóval. Magyarországon el van terjedve az a tévhit hogy az 1,6-os motor is már nagy és sokat eszik.Évekig jártam olyan autókkal (ma is ) amiben 2-3000 köbcentis benzinmotorok vannak,és meglepődnének az emberek ha meglátnák a fogyasztási értékeket.Ha Pesten állsz a dugóban órákon keresztül akkor nem ideális ezt aláírom.Viszont ha autópályán vagy közúton haladsz vele 90- 150-el akkor alig van különbség,sőt 150-nél tempomattal garantáltan kevesebbet fog fogyasztani mint egy 1,4-es,mivel jóval alacsonyabb fordulaton erőlködés nélkül fog dolgozni.
Ez persze csak addig tart míg normálisan hajtod nem kezdesz vele élmény autózni,mert akkor biztos hogy tolhatod bele a naftát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!