Autólopás ellen hogyan védhetem a legjobban a kocsimat?
Én magam csak a kormány-kuplungpedál összekötő zárat alkalmazom plusszként.
Eláruom, egy profi tolvajnak ezt legalább 3mp-be kerül szétszedni. Magyarán sz@rt sem ér.
Méreginjekciót ne rakj az ülésbe, mert egyszer felejtsd el és beleáll a valagadba, akkor max a kocsiddal együtt temetnek majd.
Viszont érdemes olyasmin elgondolkodni, ami nem szokványos, pl leszerelhető kormány, eltávolítod a központi gyújtókébelt vagy a kerekek alá teszel olyan éles fémtárgyat, ami induláskor azonnal durrdefektet okoz (csak ne feledkezz meg róla :))
Szerintem egy ilyet kéne be szerelned: http://www.youtube.com/watch?v=2C1mBxt7w4o&feature=related
és lakj lakot területen.
ugyibár nagy értéku kocsirol van szo(1m. Ft) szerintem mindenképp érdemes lenne a fentiek mellett 24/7-es térfigyelo kamerákkal korulvenni.
Ezenkívül érdemes lenne két kuvasz kutyával ôrizetni, de mivel, mint ahogy mondtam, nagy értékû szemelyigepjarmurol van szó, egy darab, fegyveres biztonságiôrt is felfogadnék éjjelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!