Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik éri meg legjobban? Az...

Motoros98 kérdése:

Melyik éri meg legjobban? Az Aprilia rs 50, a Yamaha TZR 50, vagy a Rieju rs2 Matrix?

Figyelt kérdés
Van egy simsonom de most akarok egy "jobb" motort és nemtudom hogy melyik a legjobb motor a ketegóriában ebben szeretném a véleményeteket kérni.- válaszokat előre is köszi
2011. szept. 3. 13:56
 1/6 anonim válasza:
89%
szerintem egyik se,derbi senda vagy yamaha dt 50.
2011. szept. 3. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Az Aprilia Sr ha karburátoros akkor az jó vétel,(az injektoros nagyon kényes a hazai benzinek miatt,sokba kerül a javitás)a Yamaha sem rossz gépezet.A Rieju,Venox,Tauris és a hasonló kínai illetve spanyol mocikat nem ajánlom.Nem gondolkoztál más japán vagy olasz motorban?Pl.:Honda,Suzuki,Piaggio,Gilera.Van ,mindegyiknek nagyon jól kitalált típusa.
2011. szept. 3. 23:13
 3/6 A kérdező kommentje:
De érdekelne mos 50-es sportmotor is (ha árba annyikörül vannak mint az Aprilia vagy a Yamaha) csak nem ismerek többet.
2011. szept. 4. 14:48
 4/6 finalman válasza:

Mindenki leszplja a Tauris meg Rieju motrokat azt nem is tudják mien mert csak a menő neves motrokra buknak, EZ HÜLYESÉG!!!

Nekem is volt Tauris Fiera-m naon király kis gép volt Apriliával is van baj ha olyan nem szabad mindig a márkanévre hallgatni!

Haveromnak Rieju robogója volt azt apriliát kisújbol lenyomta nincs semmi baj velük!

Hogy a fogyasztás sok?

Riejuba 600km-be 2-szerkellet tankolni!

Taurisba 3 ugy hogy még volt benne 50km üzemanyag!

Ugyhogy szerintem nem kell leszolni!

2011. okt. 14. 23:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Rieju lett.
2012. febr. 7. 07:29
 6/6 finalman válasza:
Egyetértek én is egy Tauris tulajdonosa vagyok és nagyon megvagyok elégedve még semmi bajom nem volt vele pedig midnen nap használom.
2012. jún. 1. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!