Tankolhatok bioetanolt a robogómba?
Figyelt kérdés
2t2011. júl. 6. 12:40
11/16 A kérdező kommentje:
hidegben? 15 fok alatt pihen.
2011. júl. 6. 19:21
12/16 A kérdező kommentje:
különben elég brutális... 10 éve még egy hétig tudtam volna járni egy ezresből...
2011. júl. 6. 19:29
13/16 bp1985 válasza:
Az 10 éve volt. A kenyér is olcsóbb volt... A fizetés is kevesebb volt...
14/16 anonim válasza:
ha 40 ért vetted az nem nagy összeg írtad, akkor ha 40 ezres tétellel kísérletezni mersz neked nem drága a benzin sem, amúgy meg emelni fogják az e 85 öt, nem fogja megérni ...XD
még jó hogy nem rakattam a kocsiba e 85 átalakítót és inkább az ajándék GPS-t kértem..
15/16 A kérdező kommentje:
Tíz éve nem én vettem a kenyeret és most sem, anyám. tudniillik 16 vagyok :D diákmelós fizumból vettem a róbertet, csak emlékszem még amikor 5 évesen tankolhattam apám egyes golfját és szemrebbenés nélkül mondhatta, hogy tele töltsed. Ma már azért csak max 10 ezerért a pözsóba.
2011. júl. 6. 20:21
16/16 anonim válasza:
Így van gyerekek, okosak vagytok, beszéljétek csak le az etanolról... persze, dögöljön meg a szomszéd tehene is...
"Nehezebben fog indulni". Mitől indulna nehezebben? +15%-os fő, és alapjárati fúvóka, kb 10% fogyasztásnövekedés. Istenem, azt nem értem, aki fél az etanoltól, minek ír ide hülyeségeket, miért nem azt írja, hogy beszari, mert a szomszéd barátjának a rokona már hallott valamit az etanolról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!