Tankolhatok bioetanolt a robogómba?
Figyelt kérdés
2t2011. júl. 6. 12:40
1/16 anonim válasza:
tankolhatsz! az már nembiztos hogy meg is tudja enni vagy nem hal bele:) minek neki bioetanol?
2/16 A kérdező kommentje:
olcsó én meg csóró vagyok :D
2011. júl. 6. 13:08
3/16 anonim válasza:
tankolhatsz de inkabb csak fele-fele aranyba benzinnel
4/16 anonim válasza:
tankolhatsz bele, de csak ugyanúgy, mint a benzinnél, 2t olajjal keverve. ha nem variálod át a porlasztót, fele fele arányban tankold benzinnel. Ha átalakítod etanolosra, 15%-al nagyobb főfúvóka, és alapjárati fúvóka kell bele.
5/16 anonim válasza:
többe kerül a kár amit csinálsz vele. Alig esznek a robogók, sztem ne kisérletezz vele, a motorozásnak ára van ez pedig pár lityó benzin .......XD
6/16 A kérdező kommentje:
2 liter benzin lassan egy ezres
2011. júl. 6. 14:31
7/16 anonim válasza:
Nem akarlak leszólni, de ha sajnálsz pár száz forint különbségért benzint tenni bele akkor ha tönkremegy én nem foglak sajnálni.
Robogó mennyibe került? Akinek robogóra van pénze akkor legalább normálisan üzemeltesse is, ne a szar etanolt etesse vele. Nekem egy kb 20 ezret érő 30 éves MZ-m van, mégse sajnálom tőle a jó benzint és a minőségi 2T olajat, meg is hálálja.
8/16 anonim válasza:
Sok barom. xD Semmi baja se lesz 50-50 arányban, de még a 100%ot is bírná mert az se 100 csak 85. Ne halgass a tönkremegy sztorikra.
9/16 A kérdező kommentje:
40 káért vettem
2011. júl. 6. 15:35
10/16 bp1985 válasza:
Robogónál pont nem érdekes a két ár közötti különbség. 6 literes tanknál beszélünk 500 ft-ról kb. Viszont rosszabb lesz a teljesítménye a motornak, illetve hidegbe sokkal nehezebben indul. Totalcaron rengeteg bioetanolos kérdés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!