Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1990-es Fiat Tipo-ba, lehet...

1990-es Fiat Tipo-ba, lehet Bioetanolt Tankolni? Ha lehet hogyan? Most benzinnel a fogyasztásom 9-10 Liter!

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:

"lehet Bioetanolt Tankolni? Ha lehet hogyan?"

ugyanúgy kell mint a rendes benyát,pisztolyt bedugni a tankba és meghúzni.......

mi felesbe szoktuk nyáron

2011. jún. 13. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden öreg kocsinak annyi..

Húzd bele nyugodtan akár tisztán is, ha nem jó vagy rángat akkor utánahúzol benzint aztán úgyis kimegy belőle..

Én a 93 mas karburátoros daihatsumba még megmaradt fűtőolajat is kevertem nyáron az etanolhoz meg a benzinhez mert a forró motorban bármi elég, semmi baja nem lett amúgy max ha megszaladt az olaj akkor kicsit fustölt mellesleg egy hordóravalót (200 liter) elpöfögtem vele 3 nyár alatt, de annyival kevesebbet kellett vennem a kúton.

2011. jún. 13. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy ha azt akarod hogy ne zabáljon annyit akkor nézess egy szelephézag beállítást, meg éna gyürüket is átnézném, egy gyűrűzés lehet hogy kisegíthet 15-20 ezer kilométerre.
2011. jún. 13. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Kár ,hogy nem szaladtál bele egy környezetvédelmi vizsgálatba ! Ott adhattad volna a lazát .........
2011. jún. 13. 11:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Az Autóm nem karburátoros. Hanem Köztponti Injektoros. 1.6-os. benzinből most 1 hete nagyon elkezdett zabálni 9-10 Lityit. Előtte 6 Litert.így hát etanolt kellet tankoljak,mert a kocsidoktorom nem jött rá (eddig) a hibára. most mentem 110 Km-ert úgy hogy 1000 ft benzin, 2000 ft etanol. és még van benne. vmi javaslat esetleg?
2011. jún. 13. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondod komolyan ,hogy a szerelőd ilyen sügér ?! A másik :ezen probléma megoldása az etanol tankolása ?????????!!!!!!!! Keress egy SZAKEMBERT ! Felejtsd el az etanol-benzin vegyesbe .......
2011. jún. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!