Mit kell csinálni a légzsákkal, miután kinyílt, már elmúlt a veszély, és azt akarjuk, hogy újra a helyére kerüljön?
Figyelt kérdés
2007. júl. 4. 20:31
1/7 anonim válasza:
El kell vinni a szervízbe. Én úgy tudom, hogy újat tesznek be, de nem biztos.
2/7 anonim válasza:
A már kinyílt légzsák használhatatlan. Megfelelő ellentételezésért cserébe (olykor ez többszázezer forintos mutatvány!!!) természetesen a szerviz új légzsákkal látja el a gépjárművet.
SF
3/7 anonim válasza:
A kormány közepén lévő betétet kell kicserélni, amiben a légzsák van. Vissza gyömöszölni nem tudod és nem is érdemes mert az csak egyszer használatos dolog, ahogy a betét és a patron is ami kirobbantja.
4/7 anonim válasza:
Bocs most jöttem rá, hogy rossz választ adtam.
Nagy valószínűséggel nem fogod tudni vissza gyömöszölni a helyére mert ugyanolyan picire nem fogod tudni összehajtogatni, min a gyárban a gép. Fogsz egy vágóeszközt és tőben levágod.
Hogy miért azt leírtam az előző válaszomban.
5/7 anonim válasza:
A vezetői oldalon, kormányt szoktak cserélni, az anyósülésnél pedig műszerfalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!