Mikor nagyobb a büntetés?
Egyik szomszéddal elmennék valahova segédmotorral, arra fele nem igazán jár rendőr, bár pár éve láttam egyet.
Nos a segédmotorral nem szállíthatok személyt, a srác azt mondta hogy majd ő vezet, de sajna nincs jogsija.
Ha ő vezet akkor engem is megbüntetnek mert odadtam neki, miközben nincs jogsija és utast visz. Ha én vezetek akkor meg azért mert utast viszek.
Mikor nagyobb a büntetés?
Sajnos arrafelé nincs buszjárat mert vmi tanya szerűség és 10km-t kell menni.
egyertelmu hogy akkor nagyobb a buntetes ha a barat vezet jogsi nelkul es meg utast is visz
ha feltetlenul akartok menni akkor sztemte vid ot es akkorcsak nem lesz akkora a buntetes
Kreszt mikor tanultál utoljára? Elevenítsd fel!
Ez nem kötekedés.
A kérdező kommentje:
jó de ha ő vezet akkor a büntetés rám eső része több mint ha én viszem őt?
A büntetés rádeső része sokkal több, mintha oda vissza taxiznátok...
Szerintem a legolcsóbb lenne ha te motoroznál, a szomszédnak meg felajánlanád, hogy kitolod helyette a kerékpárt a garázsból, mert ő azzal fog menni.
Mi is hülyéskedtünk évekkel ezelőtt ilyesmivel, pl. ketten a Simsonon a délutáni csúcs kellős közepén Csepelen, persze sisak nélkül. Az egész addig volt vicces, amíg nem találkoztunk egy motorosrendőrrel. Nem szólt semmit, csak intett hogy be lehet fejezni a hülyéskedést srácok. Ha autós rendőr lett volna talán még mindig fizetném a büntetés részleteit...
Már voltunk ott.
Biciklivel nem tudtunk volna menni mert este jöttünk meg és ott nincs közvilágítás, biciklin meg nincs lámpa:D
Szerencsére autót se nagyon láttunk nem hogy rendőrt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!