Miért jár nagyobb büntetés ha megállít a rendőr?
Ha nem cseréled ki, azért egyáltalán nem jár. (Mivel amikor elindultál reggel, leellenőrizted, jó volt és utána égett ki te meg, mivel nappal van és nem szálltál ki az autóból, nem vetted észre.)
Ha kicsit eltérő a színe, abba sem fog belekötni, de ha mégis, akkor meg kell mondani neki, hogy mivel nem kötelező az izzókészlet, nem volt nálad azonos színű, most mész venni, de a saját és a többiek biztonsága érdekében inkább betetted addig ezt. Lényeg, hogy határozott legyél.
Nem akarok a benzinkúton venni gagyit,inkább később vennék valami jobb minőségűt(ha van ötlet szívesen fogadom).
Unokaöcsémet múlt héten büntették mert nem égett,bár szerintem sem volt jogos...
Én az O
sram Nightbreakert-t vagy az Osram Cool Blue-t ajálom ezek emelt fényű jó minőségű izzók én az utóbbit használom több mint 1 éve és érezni a különbséget ez és a sima hagyományos halogén között ennek jóval erösebb és fehérebb a fénye a táblák szinte világítanak ha rájuk vetül a fény.
Előzőnek!
És ha átnézted reggel, utána 5 perccel már nem is éghet ki?
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!