A rendőr igazoltat, autóból szállunk ki épp. Kötözködik, majd feljelent azért, mert a vezető oldali ablakok le vannak fóliázva. Mennyi lehet a büntetés (pénzben), ha már másért (félre csúszott rendszámtábla) jelentettek fel?
Nem tudom te mit szólnál, ha olyanért feljelentene a rendőr, hogy a vezető oldali ablakok le vannak fóliázva, a nyári rohadt meleg miatt, mivdel klíma nincs a kocsiban, és azért is feljelent, megbüntet, hogy a kocsira úgy lett ráerősítve előlre a rendszámtábla, mert nem olyan rég volt egy autóbalesetem, és összetört a kocsi eleje, és ezt a kocsit nem olyan egyszerű csak úgy sitty sutty megcsináltatni.Manapság szinte mindenkinek le vannak sötétve az ablakok, és hozzá tenném, hogy a miénk az a "legvilágosabb " fajtára.Kérdem Én: miért velem kekeckedik?
Nem ütöttem el senki, balesetet sem okoztam.
Nincs jobb dolguk?
Jaaaaaaaaaaaaaaaa, és hozzátenném, hogy kb 5-6éve le vannak fóliázva az ablakok.Most jutott eszükbe észrevenni???
Ez eddig oké is lenne.Szóljon nyugodtan.De 5-6év után???Eddig is ott volt, és egyszer nem szóltak.
A másik meg az, hogy ilyenért feljelent, megbüntet?
És azt mondja, most még ezért nem veszem el a forgalmit, de ha legközelebb találkozunk, akkor igen???
Na, ez, ami dühít...
Kedves utolsó!
Hát annyi (75%) az meg van.Írtam, hogy ez nem a legsötétebb fajta fólia, szabad szemmel is símán be lehet látni.
Tanúsítványunk van, de csak a hátsó ablakokra.
Javaslat, hogy hol szerezzek be az elsőkre is?
A haverod jó nagy b..om.
Ez ugyanis nem 2 Forint.Amúgy meg ami neki volt az lehet olcsóbb fajta, mert ez nem lehet csak úgy letépni.Szép is volna..
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!