Muszály venni órákat jogsi megszerzénél? Nem lehet csak a vizsgákra bemenni?
Menj ki Amerikába. Ott lehet. Magyarországon nem.
Egyébként meg nagyon felelőtlen lehet az az oktató, aki a nevét adja egy olyan tanuló mellé, aki nem is ült mellette az autóban és úgy megy vizsgázni, hogy fogalma sincs semmiről.
Marha hülye vagy... Ahhoz, hogy te kint a szántóba hogyan vezetsz, semmi köze ahhoz, ami majd a vizsgádon lesz.
És, ha lenne jogsid, akkor ezt tudnád...
Az órákon az oktató elmondja, hogy mire figyelj oda, mit hogyan csinálj.
Például: nem elég, ha te belenézel a tükörbe, mert a vizsgáztató azt hátulról nem látja.. A fejednek úgy kell járni a tekinteted irányába, mint egy ingának... És még sorolhatnám. De rakd le a jogsidat (normálisan) aztán majd meglátod...
Utolsó!
Azért nem kell lehülyézni a kérdezőt!Azért kérdezett,mert nem tudta a pontos választ!Miért kell így válaszolni neki,mikor normális emberi módon is lehetséges?!
Igen,jobban járna ha járna órákra,de azt csak ő tudja melyek a lehetőségei.Lehet munka mellett nem ér rá,vagy nem tudom.
Én úgy raktam le 2 kicsi gyerek mellett(most már 3 van:) )
hogy hozzám járt az oktató a lakásomra,mert a kicsit nem tudtam kire hagyni.Sikeresen letettem elsőre mindent,NŐ létemre,és 2004.12.29 óta(ekkor hozta a postás a jogsimat)balesetmentesen közlekedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!