Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki levelező képzésen tanul,...

Aki levelező képzésen tanul, hogyan készül a vizsgákra?

Figyelt kérdés
Mennyi időt tud tanulásra fordítani? Én hat órában dolgozom.Általában délben végzek és így jutna időm elvileg tanulásra ,de mégis azt érzem ,hogy akkora az anyag ,hogy nem fogom tudni átvenni a vizsgákra. Más is így van ezzel?
2011. nov. 1. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugi,át fogod tudni venni,csak mindennap foglalkozz vele,és ne egyszerre akard az utolsó pillanatban bemagolni!

Én napi 12 órában dolgoztam,és úgy végeztem el a fősulit. Csak jól kell beosztani az idődet,és tematikusan tanulni,hogy értsd is ne csak magold!

2011. nov. 1. 16:20
 2/5 Darkey ***** válasza:
Én nem voltam levelezőn, középiskolai anyag kéne neked? Érettségi? Ha igen akkor szerintem bőven lenne időd! Én infó szóbeli előtt 3nappal kezdtem tanulni és 100% lett. Csak akkor napi 8-9 órát ültem a papírok felett:)
2011. nov. 1. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyetemre gondoltam. Itt azert nem mernem megkockaztatni a par nappal elotte dolgot.Igazabol a het napjait beosztottam es mindennap egy targgyal foglaalkozom par orat, de ha ez 12oras melo mellett sikerult akkor kicsit megnyugodtam:) koszonom a valaszokat:)
2011. nov. 2. 05:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk talán a

hét végén

2018. jún. 22. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha hét végén nem

dolgozol

2018. jún. 22. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!