Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyünk?

Milyen autót vegyünk?

Figyelt kérdés

Családi autónak kellene (általában 2főnek, de sokszor 4nek+gyerekülés+kutya) kis fogyasztású, megbízható, nem túl öreg, tágas, biztonságos, magas üléspozíciójú, pofás és könnyen beszerezhető járgányt szeretnénk. Eddig több egyterű modell is felmerült, de lebeszéltek róla a szakemberek és tanácstalanok vagyunk, mi illene hozzánk, ráadásul első autó lenne és a férjem is és én is kezdő sofőrök leszünk...

Várom a tapasztalatokat és a véleményeket! :)

2011. jún. 23. 09:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vagy még vehetnél citroen picasso-t. Arrol is sok jót halottam.
2011. jún. 23. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor tessék: [link]

12 éves, van légzsák, jó nagy benne a hely, egyedül az adó sok, viszont ezt még tankolni sem drága, mivel gáz üzemü.

2011. jún. 23. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor most végülis hány személyest szeretnétek? Így a leírásod alapján 5 elég lenne, de tulajdonképpen egy 6-7 személyes tolóajtós is elképzelhető (apropó tolóajtó: 5 ajtósoknál is népszerű, lásd Peugeot Partner, Fiat Doblo, Citroen Berlingo, Renault Kangoo, VW Caddy és az Opel Combo is megér egy misét, de szerintem 1,2 millióért nagyon határeset). Gondolom dízelt szeretnétek, hiszen az éri meg ennyiért, benzines max. LPG-vel. Ilyesmiket nézegessetek:

Renault Scenic: [link]

Suzuki Liana: [link]

Citroen Xsara Picasso: [link]

vagy 7 fős, pl. Citroen Evasion: [link]

2011. jún. 23. 12:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Minimum 5 személyest szeretnénk, de persze nem lenne hátrány egy Opel Zafira féle "ha akarom 7személyes" verzió sem... Csak ha megtetszik egy kocsi, az ismerős szervízesünk mindig elbizonytalanít minket, h az valóban jó választás lenne-e.. Így nem tudjuk mi lenne a legmegbízhatóbb.. és persze minden szempontból a legjobb...
2011. jún. 28. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne vegyél 3F autót (Ford, Fiat és Francia). Én japán autó párti vagyok. Én ennyi pénzért vettem egy 8 éves Toyota Corollát és ezelőtt is toyotám volt. Lehet hogy sokaknak unalmas autó de megbízható és biztonságos és nekem ez a fontos. Bármilyen távolságra elmerek indulni vele és jó érzés látni hogy az út mellett lerobbant autók között még nem láttam japánt pedig sokat láttam. A fogyasztás 6-6,5l de keveset használom városban, ott nyilván kicsivel több. Ennyi pénzért dízelt ne vegyél. Viszont ha veszed nagyon figyelj oda sok sok dologra mert nagyon át tudnak vágni.
2011. jún. 29. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egy Opel Zafira jó választás nektek!

Benzines se eszik sokat, viszonylag olcsó és kegyetlenül megy. 110-120as átlaggal ki lehet jönni 7 literre vegyes használatban.

Itt is van egy:

[link]

2011. jún. 29. 16:13
 17/17 anonim ***** válasza:

vw passat kombi, mercedes C osztály kombi, audi A4 kombi (lehetőleg dízel )

Mindezt természetesen nem itthonról hanem: www. mobile. de

2011. júl. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!