Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladtam az autómat. Milyen...

Eladtam az autómat. Milyen teendők várnak most rám? Hol, mit kell be-és kijelentenem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyébként nem értem mit problémázol ezen ennyit...

Egyik reggelre foglalsz időpontot, bemész, és kb. 10 perc alatt elintézed, és utána nyugodtan lehet aludni. Jobb neked rettegni minden nap, hogy vajon mikor írja át vagy mikor nem? De mégegyszer mondom, a lejelentési kötelezettséged neked is megvan, teljesen függetlenül attól, hogy a vevő mit csinál (vagy mit nem)...

2011. jún. 25. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:

a h) pontot meg még le is hagytam:

"

h) a felek nyilatkozata arról, hogy ismerik a bejelentés nyilvántartásba történő bejegyzéséhez fűződő joghatásokat, valamint a bejelentés elmaradásának, illetve bejelentési kötelezettség késedelmes teljesítésének jogkövetkezményeit.

"

2011. jún. 25. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:
4. kommentelő vagyok, ha nem iratja át, te nem jelented be, vagyis nem adsz adásvételi papírt az okmányirodába, és pl összetör egy 10 millás kocsit vagy bemérik őt 60 helyett 120 al és majd megy neked a 300 000 Ft os bírság akkor már rohanni fogsz az irodába, de jogilag neked kell majd fizetned.
2011. jún. 25. 21:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Az okmányirodától 20 km-re lakom. Csak úgy passzióból nem futkosok hozzájuk. Telefonon kérdeztem meg a legilletékesebbet, a választ ő adta. A biztosítónál egyszerűen lemondtam egy emailben, mert éppen 28-tól lett volna az új biztosítónál /évfordulós átkötés/. A súlyadóból nem jár vissza, mert az egész évet az fizeti, aki január l-jén a kocsi tulajdonosa volt.
2011. jún. 25. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem a súlyadóból jár vissza hanem a kötelező biztosításból!
2011. jún. 26. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!