Aprilia RS vagy SR? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
melyik lenne jobb? RS jobban tetszik, de egyáltalán nem kényelmes. szerintetek melyik lenne jobb választás?2011. jún. 20. 19:12
1/3 anonim válasza:
nekem 50-esbe sr kene es 125-be meg rs
2/3 anonim válasza:
ahogy az első mondja 50ESBE ROBOGÓN KIVÜL MÁSNAK NICNS ÉRTELME MERT AZOKIS UGYANOLYAN GYENGÉK 125be pedig egyértelmüen RS
3/3 anonim válasza:
Nekem 50esben is és 125ben is az RS. Én is váltós 50esen kezdtem, nagyon nem aprilia, hanem noname supermoto. Kicsit igényesebb, mint a robogók, de megy olyan jól (gyári a motor), mint egy gyári SR, vagy Rox. És ez "csak egy" kínai gép. Az RS kicsit jobban megy. Nem egy aszfaltszaggató, de van kisugárzása. Elmondhatod, hogy motorozom egy kis sportgéppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!