Honda CBR 125 vagy Aprilia RS 125?
Figyelt kérdés
esetleg a kategóriában hasonló2011. jún. 13. 23:31
41/53 anonim válasza:
motorolaj mindkettőbe kell méghozzá a blokkba
de nem fogok egy 12 éves agyhalottal vitatkozni
igen ezt mondom, hogy a benzin mellé kell, ami iszonyat drága, több ezer ft literje annak az olajnak, és elég sűrűn elfogy, ezért írtam, hogy 2 üteműbe a benzin minimum 500 ft keverékkel literenként a jelenlegi 400 ftos 98as benzinárral számolva
42/53 anonim válasza:
hat ha te a 2 utemube a blokkba fogod az olajat tolteni en be is hugyozok
43/53 anonim válasza:
te nem vagy normális b+ és annyira értesz a motorokhoz mint egy szellemi fogyatékos kocsmai játékgéphez
44/53 anonim válasza:
hat epp hogy te vagy igy vele hova ontened a blokkba?? oda a benzinnel egyutt jut
45/53 anonim válasza:
igen, megvan a helye, motorolajnak hívják
46/53 anonim válasza:
és egyébkét se mondtam 1 szóval se hogy a Mito annyira nagyon olcsó lene fenntartani... egyszerüen azon csak lehet élvezni a motorozást
47/53 A kérdező kommentje:
főleg ha beragad a dugó :D minden második mito-t felújított blokkal árulnak, remélem nekem nem lesz szerencsém megtapasztalni milyen.
2011. jún. 16. 13:02
48/53 anonim válasza:
dugatyi megragadás általában rossz minőségű olaj miatt van de msot hirtelen miylen okos lettél hogy valaki ezt irta...
49/53 anonim válasza:
nem csak attól, hanem használattól
azon lehet igazán élvezni a motorozást? egy 600-ason lehet élvezni a motorozást
50/53 anonim válasza:
igen de aki ezelőtt nemigazán motorozott enmszeretném 600asra ültetni... pl az én példámból kiindulva 2 db 50es enduro után kcisit durva lett volna a 600
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!