Honda CBR 125 vagy Aprilia RS 125?
Kiskereskedői ár
Ár reg. adóval
880 000 Ft
mitot meg veszel szépet 300 körül azt az 500at meg tankolhatod
előző kommentekre válaszolnék
ha 160-nál megszorul a dugattyú akkor leblokkol a kerék, tutira elfogsz esni és ottmaradsz, igen húz csíkot is, de nem a hátsó gumi
újonnan tudsz venni egy 4 ütemű cbr-t 2-2,5 literes fogyasztással, és haladni is lehet vele és még gyorsul is, 100 fölött pedig fölösleges menni
és nem mindegy, hogy újonnan megveszed a cbr-t 550ezerért, vagy veszel 300-ért egy zsákbamacska motort, ami természetesen akárhogy volt karbantartva, sohasem lesz szalonállapotú, de én kétlem, hogy akármelyik mito tulaj annyira vigyázott volna rá, hogy egyszer sem pörgette volna meg rendesen
egyébként vicces, hogy kis taknyosok osztják itt az észt...
ha kiszámolod, hogy a mito 10 literes fogyasztásnál mennyit fogyaszt akkor benzin+olaj mindjárt számolhatsz 500ft-ot literenként, de még keveset is mondtam az mindjárt 5000 ft és ez még csak a benzin
5000 ft-ot egy hétvége alatt simán eltankolsz, havonta az mindjárt 20ezer ha csak hétvégente húzod, a karbantartásról nem is beszélve
ellenben a cbr 125-el 5000 ft-ból egész hónapba tudsz motorozni rengeteget, és nem csak hétvégén
én nem arról írok, hogy a motorba kell az olaj, hanem a benzin mellé
és 100 fölött nincsen értelme menni, ha hosszú életet akarsz, mivel képzelem hogy tudnak kanyarodni a virsligumik
a büntetésről nem is beszélve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!