Honda CBR 125 vagy Aprilia RS 125?
Figyelt kérdés
esetleg a kategóriában hasonló2011. jún. 13. 23:31
11/53 Silas válasza:
Nekem volt Cagiva Supercity 125-öm, ami Mito blokkos 7sebességes gép volt. 140km/h volt a vége, 34Le-s és benyelte a 10litert!!!!!
Tehát inkább 4üteműt vennék a helyedben. (nem beszélve a különolajzás nyűgjéről és drága mivoltáról)
12/53 anonim válasza:
csakis 4 üteműt vennék a helyedben
13/53 anonim válasza:
A Hondát ajánlom. 4 ütem, megbízható, amire kell egy 125-ös motor arra az ereje is jó. Az egyik legjobb ár-érték arány az 125-ös piacon.
14/53 anonim válasza:
Ilyen kis köbcentinél(250 alatt) csakis 2üteműt. Lehet itt azzal jönni, hogy sokat fogyaszt stb, de legalább megy is cserébe.
15/53 anonim válasza:
ja akor a Cagiva supercityd jó nagy fosfelhő lehett mivel a mitok 190 körül menek és olyan 7-8 litert vernek be ez igaz DE VAN RAJTA ÉLVEZET Mito,Rs-t vegyél 4 ütemünek semi értelme kinem szarja le hogy mejnyit fogyaszt a motort azért veszed hogy élvezd :D
16/53 A kérdező kommentje:
szerintem CBR-t veszek. a fogyasztás miatt, meg azt meg tudom fizetni újonan
2011. jún. 14. 16:28
17/53 anonim válasza:
uccsó előtti: nem 300-al mennek? ébredj már fel, mikor megy 190-et :D tipikus idióta gondolkozás, hogy tankolj bele 10 litert százon, de legalább élvezed. ja, drágább mint egy autó, de legalább élvezed!:D idióta. amúgy meg jó szúnyog hangja van, nagyon dögös ;)
18/53 anonim válasza:
de nemértem miért nézed anyira az évjáratot.. nekem 2002es mitom van és hibátlan eddig(kopp-kopp) most mitakarsz élvezni a motorozást vagy elmotorozni A-ból B-be?
19/53 A kérdező kommentje:
de a kétüteműek akkor is annyit esznek, hogy négyüteművel hamar kigyűlik egy mito a másik mellé...
2011. jún. 14. 16:53
20/53 anonim válasza:
Keves 16.51
látsziok hogy enmértesz hozzá 125ös 2T sportmotork 180-190 a végük és brutális a gyorsulásuk( jó persze nem 600ashoz hasonlitva) és akor mivan ha szar a hangja(szerinted)? ez legalább megy nem csak pcisabizsergető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!