Mi van ha megállít a rendőr?
Mi történhet akkor, ha egy rendőr megállít a motorommal, ami 125ös, de 50es papírjai vannak.
Ha kiderítené valahogy, hogy mégsem 50es és én arra hivatkozok, hogy így vettem, nem tudtam róla, akkor mi történhet?
12:55
neked miért lenne jo ha megbüntetnék te álszent kocsog segggfej kis bzi
am simán mehetsz vele, csak rakd teli 50-es matricákkal. én is azt tettem és nem foglalkoznak vele.
Attól is függ milyen típus, Vespánál pl. simán le lehet tagadni a köbcentiket. :)
Mondhatod a rendőrnek, de komoly jóindulat kellene ahhoz, hogy elhitesd vele. Ezzel át próbálnád tukmálni a felelősséget az eladóra, akivel gondolom írtatok adásvételit, az alapján akár meg is kérdezhetik őt, hogy mi is történt. Aztán ha ő azt mondja, hogy tudtad vásárláskor a szabálytalanságot, akkor mit teszel? Mindkettőtöket jól megbüntetnek.
mennyi hülye válaszoló van.... börtön stb lol...
nem tudja kideríteni hogy mekkora csak ha megvizsgáltatja. miért olyan hangos? sport légszűrő!
ha nem hiszi el nem tud ott semmit se csinálni csak ha elviszi kivizsgáltatni (de ahhoz nagyon köcsögnek kell lennie) ha kiderül akkor is csak pénz birság
Remélem azért reméled, hogy megbüntet, mert te már jártál így...
A többieknek köszönöm, bár gondolom (természetesen) ez nem mindennél van így, azaz nem minden tagadható le.
Egy exe 125öst láttam 50es papírokkal használja az tulaja.
Arról tud valaki valamit, hogy ez a pénzbírság meddig terjedhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!