Szerinteteek melyik a legjobb, legstílusosabb 90-es évekbeli autó?
K G .:
Azért egy "A" Omega nem tévesztendő össze a Lotussal a némi külső hasonlóság okán.
Ha egy napon (!) belül mutatsz nekem 2 Lotus Omegát kicsiny hazánkban (a hahun árult nem ér!) akkor fizetek egy vacsorát - bárhol !
:p))
Lotus Carlton GSI ...
Száz méterekről látszik a brutálisan gonosz első spoiler,hátulról a hátsó szárny,a brutkó kerekek (275/40/17 a GYÁRI mérete),oldalról a küszöbök és az extra mód kiszélesített sárvédők.
Hátulra simán aláfér a 335 széles is mindenféle mókolás nélkül.
Ha nem hiszed leveszem a ponyvát az enyémről ...
Lotus Omega No.1 for ever !
:p))
1.
Nissan March (Micra Superturbo) : 930ccm, 8 szelep, turbo+kompresszor = 110Le
2.
Peugeot 106 1.3 Rallye: 1294ccm, 8 szelep = 98Le
Mindkettő nagyon ritka, olyannyira, hogy az utóbbi 1-2 évben 1 eladó 106-ost láttam az itthoni oldalakon, a Nissanból egyet sem, ráadásul jobkormányos.
DE, 106 Rallye a dánoknál pl. 4-600e körül mozog, a Nissan, ha épp van eladó, akkor kb. 0.7-1.2M Ft az angoloknál.
Mire az országba kerül és a neveden van az autó, mindkettő többe lesz mint az általad megadott keret, de nem milliókkal ;o!!! Valamint ezek olyan ritkák, hogy valószínűleg az életben nem fog veled szembe jönni egy a magyar utakon. ;)
A Peugeot-t még francia oldalakon is lecsekkolhatod, ha komolyan érdekel keress rá a neten! Alkatrészt itthon is kapni hozzá.
volkswagen golf3/vento(nekem a vento jobban bejön) vr6 : 2.8/2.9 liter
175/195LE golfnál mindkettő ,ventonál csak a 175 LE-s 2.8 as létezik v6 os motor ,húz mint állat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!