Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW vagy AUDI? (Kérdés Rövid,...

BMW vagy AUDI? (Kérdés Rövid, magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés

Kérdésem a következő!

jövőhéten szeretnék autót venni de sajnos nem tudok választani!

Amiket jelenleg néztem: E30 (325 vagy 318-as) szép állapotban,hibátlanul

325: 2000-es,150Le,50es kipuff rendszer,alufelni...

318: 1.8-as , 118Le,alap alkatrész minden(ha jól tudom ebben csak sport szűrő van) , komoly Hi-Fi van hozzá(ezzel talán nyernék vissza egy kis pénzt az autó árából)

Audi 80: 2000-es,16V,200Le,Alufelni,Metálkék fényezés,Spoilerezve,Lefalazott ajtók(Távírányítású),Sport Bőr kagylóülések(recaro) 4Pontos övvel,Sport kormány (eleve sportosított autó)

Az Árak: 325-380e 318-400e. Audi80-400e

Nem tudok választani egyszerűen,hisz egy árban vannak!

Eddig nagyon oda voltam a Bömösért(hisz ahogy állítják élmény autó-hátul hajt,megbízható...) De ez a 80as is megtetszett nagyon!

melyiket lenne érdemes megvenni?

2011. jún. 7. 01:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ha valaki ennél jobban összerakott magyar BMW-t mutat 400-ért akkor fizetek egy kört.

Szóval itt az AUDI-d:

[link]

Siess érte!

:)

2011. jún. 7. 10:21
 12/27 anonim ***** válasza:
tipikus "nagyivben elekrülendö" kategória a hirdetés....
2011. jún. 7. 10:27
 13/27 anonim ***** válasza:
Tipikus fikázó fórumozó ...
2011. jún. 7. 10:32
 14/27 anonim ***** válasza:

A kék Audin a spooiler kit,a kerék meg a fényezés többet ér jócskán mint 4 kiló.

:)

2011. jún. 7. 10:34
 15/27 Pj0tr ***** válasza:
Egy autót nem művészet megvenni. Azt fenn kell tartani (tankolás, biztosítás esetleg még karbantartás is) és bár ezeket a régi, széthajtott benzinfalókat marha olcsón megkapod, de iszonyat sok lesz a járulékos költség.
2011. jún. 7. 13:22
 16/27 anonim ***** válasza:
Ezt az audit, amit belinkeltél, már vagy 20x láttam különböző kérdések válaszaiban.Az egy agyontuningolt szar.Amúgy a kérdésre válaszolva inkább Audit vegyél.
2011. jún. 7. 13:34
 17/27 anonim ***** válasza:

Fotóról nem lehet autót pontosan megítélni,ki kell próbálni és szakműhelyben átvizsgáltatni.

Amúgy a kérdező szerintem pont ezt az Audit nézte ki magának.

Érdekes szerkezet,megér egy közelebbi mustrát.

Mindenképp veri az Audi a BMW-t.

(bár ezt a BMW-sek kikérik majd maguknak)

:P

2011. jún. 7. 13:44
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a rettentő sok választ!

Amint látom többen inkább az Audi-t írták!

Amúgy igen az a bizonyos "Belinkelt" Audi-ról van szó! 4kilóért semmi érte (mondjuk jó persze az azért kicsit kamu hogy 2milla lett ráköltve) de azért sokkal többet ér...

Azért egy közelebb szemrevételezést/próbakört megér,semmit sem veszíthetek vele ha megnézegetem,kipróbálom... esetleg ha tényleg jó akkor 4kilóért van egy sportosított autó!

Amúgy még amit nézegettem az A6 audi- régebb fajta (mély grafit szín,sötétítve,digit klíma,bőrözve,alufelni,kicsit olyan stílusos "tuning"-os)

240Le-s és Összkerekes!!!

Esetleg még ezt bepróbálnám...

2011. jún. 7. 14:13
 19/27 A kérdező kommentje:

10:09-es válaszoló!

Nem minden esetben az ár határozza meg az állapotát egy "eszköznek"!!

Volt már olyan hogy én is eladtam áron alul egy bizonyos cuccom és nem azért mert hulladék volt hanem mert kellett másra a pénz(Sürgősen)!!

(jelen esetben: eladtam egy Acer Aspire laptopot 40-ért miközben 70-80között mozog az ára) mivel pont ennyi összeg hiányzott a robogóra!!!

Hidd el ezt így elsőre nem lehet kijelenteni! Sőt: olcsóért is kaphatsz nagyon jó-t és drágáért is kaphatsz Hulladékot!!!

2011. jún. 7. 14:15
 20/27 anonim ***** válasza:
Azért abba gondolj bele, hogy ez a kocsi 180 lóerős.Szóval van rá luxusadó, ami kb azt jelenti, hogy évente kifizeted legalább a kocsi vételárának a felét csak arra, hogy te egy 180 lovas kocsiban ülsz.240 lóerősről ne is beszéljünk.
2011. jún. 7. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!