Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől puha a fékem? (kérdés...

Haverka kérdése:

Mitől puha a fékem? (kérdés túl rövid magyarázat túl hosszú)

Figyelt kérdés
valamelyik nap bepuhult a fékem fog nem arról van szó csak puha van benne olaj meg nincs elkopva és még is puha.mit lehetne vele csinálni?
2011. aug. 9. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy mit lehetne vele csinálni?

Először megtanulni helyesen írni, alkalmazni az írásjeleket. Ha ez nem megy, hozzá se kezdj megjavítani!

2011. aug. 9. 12:43
 2/6 anonim válasza:
mit kell bunkózni? neked jól esne ha a kérdésedre ilyen választ kapnál? lehet sietett... am bocs de nem értek a motorokhoz csak felhúzott már hogy minden 2. kérdésnél a helyes írás miatt pattognak.
2011. aug. 9. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Levegős a féked szerintem,légtelenítsed!

Első válaszoló:-neked ez okoz örömet,hogy anonim tajparaszt lehetsz?

Szállj magadba,és keresd meg a hibát!

2011. aug. 9. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a ge*isok Kazinczy Feri itt a gyk-n már kajak felb*ssza az embert. Már nem csak azért csesztetik az embert, ha elír valami nagyon általános szót ('teja' pl), mert az még oké az tényleg iq harcos. De ha valaki nem tesz vesszőt, az már a szőrszálhasogatás felsőfoka. Van amikor én se teszek vesszőt a kérdéseimnél mert telóról írom ki és akkor egy mondat megfogalmazása 5 perc. Nem hogy még vesszőzni.

Egyébként a kérdésre meg a válasz az, hogy valószínűleg attól puha, hogy meleg van. Motorom nincs, csak kocsim meg mocival 'felérő' biciklim, de a nagy melegbe (bár most az sincs de a hétvégén az volt itt) mindkettőt jobban kellett húzni/nyomni. Lehet azért mert a tárcsák már alapból melegek és a fékezés még jobban felhevíti és akkora hőfokon meg jobban deformálódhat (persze ez enyhe értelemben) és azért érzed puhának mert a fékpofák könnyebben összenyomják.

2011. aug. 9. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lehet a gond, hogy levegő van a fékrendszerben.
2011. aug. 10. 14:48
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Tény hogy nagyon siettem a kiírással.Lehet hogy igaz az hogy a meleg miatt van mert eddig keményebb volt és amikor bejött a jó idő bepuhult de azért lelégtelenítem és köszönöm azoknak akik normális válaszokat írtak meg azoknak is akik csak az elsőt szólták le. elsőnek üzenem: Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni kötekedésből nem kell ide írni mond magadba hogy ez mekkora marha és tartsd meg magadnak, mert itt nem kíváncsi senki az okoskodásodra.Köszi!
2011. aug. 12. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!