Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az hogy az új...

Miért van az hogy az új Subaru Imprezák olyan rútak lettek?

Figyelt kérdés
Régen sokkal durvábban néztek ki, most meg...
2011. jún. 5. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
költői kérdés-sose lesz rá válasz
2011. jún. 5. 11:19
 2/6 anonim válasza:
azért mert mostanában minden új autó csúnya. Szerintem már annyi féle kocsi van, minden márka évente újat hoz ki, hogy már nem tudnak mit kitalálni a tervezők. Annyira újat,meg egyedit akarnak, hogy a végeredmény szörnyű lesz.
2011. jún. 5. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Mielőtt legyártatták előtte valószínűleg egy több 10 milliós kutatást végeztek arról mi hogyan fejlődik ízlés terén és ezért.Nekem se jön annyira be de megszokja az ember
2011. jún. 5. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
A GC8 óta egyik Impreza sem volt igazán szép, mégis vették. Nekem az új is kéne, nem érdekel hogy néz ki, tudom mi van a héj alatt és az a lényeg. De ha annyira nem tetszik, 4-5 millióért olyan GC-t kapsz, ami megeszi reggelire a gyári újat.
2011. jún. 5. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
mostanában mindegyik újfajta kocsi ronda
2011. jún. 5. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok ...

Az "újabb" formát mindig nehéz megszokni.

Aztán,pár év elteltével úgy megtetszik,hogy mindenki olyat szeretne.

Néhányan még "fel is öltöztetik" a meglévőt,a következő széria karosszéria elemeit a régebbi konstrukcióra átpakolva,a szomszédokat irritálandó... Pl:

[link]

Így lesz 5-7 milliós KINÉZETŰ autód feléből,harmadából.

"Durva" pedig nem a külsőtől hanem a benne és alatta lapuló dolgoktól lesz valójában.

Ültem már 600(!!) lóerősben is ami elég mezei kinézettel bírt de összeszaladt a műhely a fékpadra éllást követően.

:o)

2011. jún. 5. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!