90 ezer a fizum, kezbe kapom! Tudok roboko hitelt ki kerni? Kb 200 ezer forintos robogot?
Jobban jársz ha teszel félre minden hónapban annyi pénzt amennyit törlesztőként fizetnél.
Amúgy egy 200.000ft-os robogó nem tud többet mint egy 130.000ft-os.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:56-
Ezt ki mondta neked?
Először is a Provident,nem ad robogó hitelt...
Kedves kérdező,menj be bármelyik motoros boltba,ott tájékoztatnak a feltételekről.Kérj hitel ajánlatot!Nekem csak munkáltatóit kellett magammal vinnem.Én is megkaptam a hitelt.Én egy Tauris Sambát vettem.0%-tól is el lehetett volna hozni,de én befizettem a vételár 20%-át.
Remélem tudtam segíteni!
Vegyél egy BÁRMILYEN robogót ötvenért.
Aztán jövő hónapban cseréld el egy újabbra,jobbra 20-30-40 ezer forint ráfizetésével.Ami épp megspórolható számodra.
Ezzel a taktikával nyár végére TEHERMENTES saját JÓ motorod lesz és közben végig motoroztál,kamatot,kezelési költséget,árfolyam különbséget és egyéb járulékos,előre nem látott (és nem mondott!)költségeket nem fizettél.
Ami ablakon kidobott pénz hiszen a vásárolt motor SOHA,egy pillanatig sem fedezi azt a pénzt amennyivel finanszíroz a bank még nettóban sem.
A moci kopik,használódik,AVUL és amortizálódik tehát naponta veszít az értékéből,a kamat pedig csak nőhet.
Megemlítve azt a cseppet sem elhanyagolható (de szintén agyonhallgatott TÉNYT),hogy a motor sorsa,története és a hitel két teljesen különálló dolog.
Ha a motort ellopják,összetöröd,stb. az a bankot nem érdekli,a kihelyezett pénzét követeli (és be is hajtja rajtad) kamatostól.
Mi több,ha "visszaadod" akkor sem számoltatok el.
Ugyanis a pénzintézet az első adandó alkalommal nyomott áron értékesíti azt,a különbözetet pedig (amit napi kamat hizlal tovább)kiszámlázza neked és nem fizetés esetén letiltatja a fizetésedből,ráterheli az ingatlanodra,becsődölteti a cégedet etc.
Ne hallgass okoskodókra,gizda haverokra, "nincs húszezred havonta?" beszólogatókra.
A 90 rugós fizud KEVÉS. Néha ezer forintos problémáid is vannak (ne tagadd!).
De alap esetben is az első 80-nak "helye van",albérlet,kaja,rezsi,tosz tudja. /a tankolás is napi ezer volna!/
Hidd el,a 20 000 ELVILEG nem túl nagy összeg de a 80 és 100 közti 20 néha KIFIZETHETETLENÜL SOK tud lenni.
Két havi törlesztés be nem fizetése után a bank behajtói meg elviszik a mocidat és jön a fenn írt tortúra.
Felejtsd el a részletesdit ne hitelre vásárolj.
Önzetlen jótanácsom szerint.
nagyon koszonom,,de en kezbe kapom a fizumat es csak 90 ezret !
szerinted van ojan bank vagy ceg aki add nekem robogot hitelre ?
200ér kínai szart kapsz!!
inkább valami öregebb, de mégis jobb motort!
pl aprillia, derbi, yamaha, suzuki ...
A válasz megírásának időpontja: ma 15:01-vagyok!
Jó lenne tudnom hol laksz,esetleg írj privátba!!!!
Szívesen válaszolok!
Munkáltatóit tudsz szerezni?
Ajánlom figyelmedbe!Itt tudsz nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!