Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 90 ezer a fizum, kezbe kapom!...

90 ezer a fizum, kezbe kapom! Tudok roboko hitelt ki kerni? Kb 200 ezer forintos robogot?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 02:01
1 2
 1/15 anonim válasza:
Biztosan nem, kivéve talán ilyen Provident típusú cégektől, de ha van eszed, őket messze elkerülöd...
2011. jún. 5. 03:56
 2/15 anonim ***** válasza:

Jobban jársz ha teszel félre minden hónapban annyi pénzt amennyit törlesztőként fizetnél.

Amúgy egy 200.000ft-os robogó nem tud többet mint egy 130.000ft-os.

2011. jún. 5. 08:44
 3/15 anonim ***** válasza:
elozovel ertek egyet, tegyel felre inkabb. igaz hogy igy fel-egy evvel kesobb lesz robogod, de legalabb nem ketszerannyit kell visszafizetned mint amit felvettel, raadasul mikor hasznalod es penzt koltesz ra (benzin, szerelesek stb) akkor nem kell mellette hitelt is nyognod.
2011. jún. 5. 11:08
 4/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 03:56-

Ezt ki mondta neked?

Először is a Provident,nem ad robogó hitelt...

Kedves kérdező,menj be bármelyik motoros boltba,ott tájékoztatnak a feltételekről.Kérj hitel ajánlatot!Nekem csak munkáltatóit kellett magammal vinnem.Én is megkaptam a hitelt.Én egy Tauris Sambát vettem.0%-tól is el lehetett volna hozni,de én befizettem a vételár 20%-át.

Remélem tudtam segíteni!

2011. jún. 5. 12:43
 5/15 anonim ***** válasza:

Vegyél egy BÁRMILYEN robogót ötvenért.

Aztán jövő hónapban cseréld el egy újabbra,jobbra 20-30-40 ezer forint ráfizetésével.Ami épp megspórolható számodra.

Ezzel a taktikával nyár végére TEHERMENTES saját JÓ motorod lesz és közben végig motoroztál,kamatot,kezelési költséget,árfolyam különbséget és egyéb járulékos,előre nem látott (és nem mondott!)költségeket nem fizettél.

Ami ablakon kidobott pénz hiszen a vásárolt motor SOHA,egy pillanatig sem fedezi azt a pénzt amennyivel finanszíroz a bank még nettóban sem.

A moci kopik,használódik,AVUL és amortizálódik tehát naponta veszít az értékéből,a kamat pedig csak nőhet.

Megemlítve azt a cseppet sem elhanyagolható (de szintén agyonhallgatott TÉNYT),hogy a motor sorsa,története és a hitel két teljesen különálló dolog.

Ha a motort ellopják,összetöröd,stb. az a bankot nem érdekli,a kihelyezett pénzét követeli (és be is hajtja rajtad) kamatostól.

Mi több,ha "visszaadod" akkor sem számoltatok el.

Ugyanis a pénzintézet az első adandó alkalommal nyomott áron értékesíti azt,a különbözetet pedig (amit napi kamat hizlal tovább)kiszámlázza neked és nem fizetés esetén letiltatja a fizetésedből,ráterheli az ingatlanodra,becsődölteti a cégedet etc.

Ne hallgass okoskodókra,gizda haverokra, "nincs húszezred havonta?" beszólogatókra.

A 90 rugós fizud KEVÉS. Néha ezer forintos problémáid is vannak (ne tagadd!).

De alap esetben is az első 80-nak "helye van",albérlet,kaja,rezsi,tosz tudja. /a tankolás is napi ezer volna!/

Hidd el,a 20 000 ELVILEG nem túl nagy összeg de a 80 és 100 közti 20 néha KIFIZETHETETLENÜL SOK tud lenni.

Két havi törlesztés be nem fizetése után a bank behajtói meg elviszik a mocidat és jön a fenn írt tortúra.

Felejtsd el a részletesdit ne hitelre vásárolj.

Önzetlen jótanácsom szerint.

2011. jún. 5. 14:08
 6/15 anonim ***** válasza:
Nehogy vegyél 50-ért valami vackot,amire rá kell költened 30-at hogy jó legyen.Inkább újat,garanciával.És nem kell havonta 20.ezrével fizetni sem,ne halgass az utolsóra,nekem havonta 4800 ft,és nem növekedik a törlesztő,áruhitelt forint alapon adnak,te választod meg a törlesztő részletet,és a futamidőt is.És a tankolás sem kerül napi 1000 ft-ba ahogy az utolsó mondja,az én Sambám 2.7 liter benzint eszik meg százon.És napi 20 kilómétert megyek vele,munkába járáshoz használom.
2011. jún. 5. 15:01
 7/15 A kérdező kommentje:

nagyon koszonom,,de en kezbe kapom a fizumat es csak 90 ezret !

szerinted van ojan bank vagy ceg aki add nekem robogot hitelre ?

2011. jún. 5. 16:44
 8/15 A kérdező kommentje:
es ha lehet akkor hova fordujak ?
2011. jún. 5. 16:51
 9/15 anonim ***** válasza:

200ér kínai szart kapsz!!

inkább valami öregebb, de mégis jobb motort!

pl aprillia, derbi, yamaha, suzuki ...

2011. jún. 5. 17:02
 10/15 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:01-vagyok!

Jó lenne tudnom hol laksz,esetleg írj privátba!!!!

Szívesen válaszolok!

Munkáltatóit tudsz szerezni?

Ajánlom figyelmedbe!Itt tudsz nézelődni.

[link]

2011. jún. 5. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!