A simsonom melegen nem kap benzint mit csináljak vele?
Hát, nem fejtetted ki nagyon a problémát...
Úgy gondolod, hogy mész vele x utat, és fulladozik? Ha megállsz és kis idő múlva indítod, akkor jó? Ha igen, az úszón kellene állítani, hogy magasabb legyen a benzinszint a karburátorban. Vagy a csap lassan engedi a benzint.... vagy a tűszelep nem engedi rendesen...
Vagy szar a tanksapkád és eldugult rajta a szellőző!
ha utángyártott tanksapid van dobd el mert azon nincs szellőző és nem engedi a benzint folyni csak csepegni!
Köszönöm az eddigi véleményeket!Kifejtem bővebben:
Hidegen jól indul,melegen is jól megy de ha megállok vagy alapjárat közelébe ejtem a fordulatszámot megáll és nem, bírom elindítani míg le nem hűl.Szikra van a gyertya meg csontszáraz ha szívatom akkor is.Gyertya szép őzbarna tehát hőérték rendben.Ha nem állok meg órákig is elmegy nem dadog szépen veszi a fordulatot jól húz.
Hát adjál neki! :D
A viccet félretéve, ha a gyújtással, kondenzátorral, megszakítóval/tirisztorral nincs gond akkor szerintem csak az üzemanyagellátásnál lehet a gond... próbálj sztem egy nagyobb hőértékű gyertyát, ha úgysem jó akkor próbálkozz több v kevesebb benzin adagolással...
SZERINTEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!