Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi értelme van a 3 ajtós...

Mi értelme van a 3 ajtós autóknak?

Figyelt kérdés

Nem értem miért és kinek jó az hogy vesz egy 3 ajtós autót és hátulra alig lehet beszállni, nem lehet leengedni a hátsó ablakot. Igazából nem is sokkal olcsóbb a 3 ajtós változat mint az 5 ajtós.

A gyártókat se értem. A skoda nem is gyártott 3 ajtós autót, csak 4 és 5 ajtósat, mégis el tudja adni.

Az opelnek, fordnak... miért van szüksége arra hogy gyártson 3 ajtósat a corsából, fiestából...?

2011. máj. 22. 10:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Aki azért veszi hogy a gyerek ne tudjon csak úgy kiszállni hátulról az hülyeséget csinál mert még az öreg autóknál is van gyerekzár, ami ha be van kapcsolva akkor kívülről lehet csak nyitni az ajtót.
2011. máj. 22. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
ez így nem teljesen igaz, a gyerekzár csak kb. a 10 évnél fiatalabb kocsikban terjedt el, nagyon sok olyan kocsi van, amiben régen ilyen nem volt.
2011. máj. 22. 19:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Úgy tudom hogy az első Suzuki Swiftben és az Opel Astra F-ben van.

Ezek pedig 10-15 éves autók.

2011. máj. 22. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Apámnak 1969-1979-ig 404-es Peugeot-ja volt, én 69-es vagyok, és emléxem meg voltam sértve, hogy hátulról ki kell engedni, nem akkor nyitom amikor akarom.

Tehát a gyermekzár, minimum 40 éves gondolat, persze nem azt mondom, hogy mindenben volt.

2011. máj. 27. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!