Mi értelme van a 3 ajtós autóknak?
Nem értem miért és kinek jó az hogy vesz egy 3 ajtós autót és hátulra alig lehet beszállni, nem lehet leengedni a hátsó ablakot. Igazából nem is sokkal olcsóbb a 3 ajtós változat mint az 5 ajtós.
A gyártókat se értem. A skoda nem is gyártott 3 ajtós autót, csak 4 és 5 ajtósat, mégis el tudja adni.
Az opelnek, fordnak... miért van szüksége arra hogy gyártson 3 ajtósat a corsából, fiestából...?
Nekem is van, de nagyon szeretem, mert a hátul ülő gyermekeim "nem tudnak olyan könnyen ki és beugrálni".
Biztonságosabbnak érzem.
Pont itt a GYK-n írta egy hölgy, hogy ők direkt azért cserélték le az 5 ajtósat 3 ajtósra mert:
- a gyerek még kicsi, így nincs nála ajtó, garantáltan nem tudja kinyitni, kimászni, letekerni az ablakot, stb...
- merevebb, így talán biztonságosabb is
- mivel a gyerek csak az első ajtón át tud kimászni a kocsiból, jobban felügyelhető, nem fordul elő olyan, hogy figyelmetlenségből úgy nyitja ki az ajtót, vagy úgy száll ki, hogy közbe a mellette jövő autó elcsapja
- akik jellemzően csak ketten vannak (egy pár), azoknak előnyösebb, mert a 3 ajtósoknál az első ajtók nagyobbak, így előre is könnyebb beszállni
- valamennyire sportosabb, dinamikusabb kinézete van a kocsinak
Szerintem meg a hátsó ülés balesetnél halálcsapda az ilyen autókban.
Azért van 3 ajtós mert van hogy csak ketten használnak egy autót. A a nagyobb ajtót meg parkoláskor szük helyen nehéz kinyitni.
a nagyobb egyterűeket általában azok a családosok veszik, akik hétvégén sűrűn járnak el erre, arra 2 gyerekkel, plusz a mama, esetleg sok csomag, stb....
Hétközben lehet hogy ténleg csak az apa használja, de hétvégén az egész családot bele kell gyömöszölni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!