Kedves Suzuki Gsx-r tulajdonosokat vagy más nagy motorral rendelkezőktől kérdezném. Mennyi vezestési tapasztalat kell hozzá?
Mindenképpen tartsd be a fokozatossági sorrendet,vezess minél többet (szezononként 10-20 000 km!!!) és évente válts mocit,egyel nagyobbra ülve.
125MZ-től 20 év alatt jutottam el a Hayabusáig !!
akkor kell fokozatosan nagyobb motorra ülni, ha suhanc vagy
ha van egy kis esze az embernek, akkor finom csuklóval fog vezetni, és bevállalja a nagy ccm-es motort és nem fog évente cserélgetni, hogy minél több pénze menjen rá a folyamatos értékvesztés miatt
bár igaz, hogy a gsxr 600 nagyon erős motor
a 125-250-400-as alapmodellek között nincsen túl nagy különbség egyébként, de a 400
ezekkel nem lehet lassan menni, legalábbis nehéz megállni, hogy néha ne húzd neki
egyébként ha nem döntöd be a kanyarba, meg nem rángatod a dolgokat, akkor az sem olyan veszélyes
nem biztos, még akkor sem ha a pénztárcád engedi
írtam már, hogy a 125-250-400 között elég kicsi a lépcső
és azt is mondtam, hogy anyagilag úgy jössz ki a legjobban, ha elsőnek veszel olcsón egy 250-es MZ-t ETZ-t, elhiheted hogy a mostani új 250esek sem mennek jobban, sőt
aztán jöhet a 600-as
egy szezon alatt pedig bőven kitapasztalod a 250-es előnyeit-hátrányait
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!