Kawasaki zx6r, Honda cbr600r/f, Suzuki gsx600r, Yamaha yzf6r. Melyik a jobb, melyiknek olcsóbb a fenttartása, melyik a "legmegbízhatóbb" (tapasztalat)?
én meg a Kawáról nemtudok sokat. de ha az előttem szóló aztmondja, hogy sportos, akkor valószinű, hogy az.
a Suzukit sokan dicsérik, a motorjairól rosszat még nem hallottam ellenben az autóiról.
a CBR olyan középút, hogy utcára nagyonjó, megbízható, és versenypályán is megállja a helyét. a 4 közül nekem ez tettszik legjobban.
az R6... a Yamaha a szélsőségekig elment a fejlesztésében. szinte azt is modhatnánk, hogy kész versenymotor. a 4 közül tudtommal a legagresszívabb, legsportosabb versenypályán lehet csak igazán kihasználni, mert csillagászati fordulatértéken kel életre. 10 000-től 17 000-ig. mondhatni utcára szinte nem is alkalmas. és az ára sem valami kedvező. a 600-as Yamaha R6 ára megegyezik a Honda CBR 1000 rr (Fireblade) árával. most akkor embei ésszel te melyiket választanád ugyanannyiért? naná, hogy az 1000-est :)
naná h a R6ot választanám, mint a 1000es Hondat,en meg ugy halottam egyebkent h a yamaha a legerösebb de azt az yzf r1re mondtak,,, az elsötöl kerdezem a négy motor közül tenyleg a a kawasaki a legerösebb, mert ezt alig hiszem el
varom a magyarazatot ha van mit magyarazni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!