Hogyan kell autót mosni? Otthon.
Én vagyok, aki a Kärchert írta.
Utána meg jött a nagyokos:
"Ez eddig hat foltosra száradt autó meg egy tisztaságmániás."
Na öcsisajt! Én 7 évig egy fekete Porsche 911-essel éltem szimbiózisban, irtó háklis voltam arra, hogy a feketén minden szar azonnal meglátszott plusz a vízköves száradás nyomai is. Én egy szilikonos lehúzóval sokkal hamarabb és többre mentem, mint szarvasbőrrel vagy viledával. Mind kipróbáltam és nekem a lehúzó vált be. Most piros autóm van, azon meg nem látszik a vízkőfolt. Úgy meg kiváltképp nem, hogy az utolsó öblítést lágyított vízzel csinálom.
:p))
Valahogy mindig megtaláljuk egymást, bár megint te kezdtél el kötekedni, hidd el, hogy nem tudtam, hogy te vagy az. Miért nem látható a nick neved?
A fényezésem hibátlan, különben nem tudnám fényesre törölni. A vileda-t meg többször is öblítettem és kicsavartam. Mondjuk kénytelen voltam a végén egy új teljesen szárazzal áttörölni, mert amúgy nem törli kicsavarva szárazra.
Egyébként pont a multkor olvastam a vileda-s ötletet, nem tudtam, hogy a tiéd, megtetszett és kipróbáltam. Aztán most leírtam a tapasztalatom, meg azt, hogy nekem mi vált be az évek során.
Sajnálom, ha megint magadra vetted, pedig most ez tényleg nem a te személyednek szólt.
"mindenki által jónak tartott Vileda..."
Nem tudom, de ezt eddig még csak tőled hallottam, itt sem említette rajtad kívül senki.
De állítsd be, hogy látható legyen a neved, és akkor majd direkt odafigyelek arra, hogy rádhagyjam a dolgokat, mert úgylátom nem bírod a kritikát. Nem akarok ebbe belemenni.
Karcheresnek:
Öcsisajt a körösztanyád.
Nagy dolog egy fekete Porschét 7 évig fenntartani.
Mindenki irigy rád és csodál érte.
Rajtam kívül persze.
Aki 46 évesen már a keményebb sajtokat képviselem.
Akinek a 2 éves Aston Martin DB 9-én nem látszottak csíkok Vileda után - igaz nem fekete csak sötétbordó volt.
Aki csak pár évig volt társtulajdonosa egy napi százezres forgalmú mosónak (Bp.Határ u. 83) tehát vélhetőleg fingja sincs a mosási praktikákról.
2007-2008-ban csak Merciből 101-et adtam el (911-est csak hármat) zömmel feketét és mind Viledával lett csillogóra suvikszolva. baz+
T5 :
kétes a nick nevem,nem a hírem hanem a monogramom okán.
Sajnos nem vagyok tudor és gőzöm sincs,hogyan kell láthatóvá tenni.
Ámbár a dudaorrú mosolyomról és többnyire MÁS véleményemről eddig mindig sikerült beazonosíts.
A szarvasbőr "betaknyosodik" tehát :Vileda for ever !
:p))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!