Miért nem pörög a simsonom?
Füstölni füstöl ,de akkor mért kell neki szívató ? akkor még többet kap
igen megszakítós
Az alapjárati levegőcsavar csak kb a teljes gáz feléig állítja a keveréket. Utána csak a súbertű állásán múlik a keverék.
namost te beállítottad az alapjáratot tehát a gáz feléig de utána kevés benzint kap.
A súbertűn kell egyet arrébb raknod hogy több benyát kapjon., Utána újra be kell állítani az alapjárati csavart.
Nem hiszem hogy a megszakító lehet a gond.
jah hogy a legtöbbet kapja? akkor nem tudom mi a helyzet.
Amúgy én úgy tudtam hogy a szivató csak alapjárat környékén hatásos:S
igen a legtöbbet kapja
esetleg fúvóka csere ?
Csőváz Megoldottad már?
Mert ha nem akkor adok egy tippet. A fúvóka csere jó de nem a hiba oka hanem az okozati megoldása.
namost neked azért nem megy magas fordulaton mert nem kap elég benzint azaz elszegényedik a keveréked.
Amint már előttem is írták az alapjárati levegőcsavar csakj a teljes gáz feléig állítja a keveréket utána a súbertű és a fúvóka mérete.
Na ha te a legmagasabb helyzetbe raktad a sűbertűt és van kb 70 es fúvókád akkor csak egy lehet a baj.
KICSI A SZÍVÓOLDALI VÁKUUM azaz nincs a karbiban alég vákuum hogy felszívjon elegendő benzint.
Ez lehet pl attól hogy sport szűrőt tettél rá és annak kisebb az áramlási ellenállása(ettől a vákkum is kisebb)
vagy csak szimplán nem alégszűrőn át szívja a levegőt hanem mellette valahol. Próbáld meg hogy befogod a légszűrőt vagy eltakarod akkor mit produkál....
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!