Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Porsche autókat miért úgy...

A Porsche autókat miért úgy állítják be, mint csak sokadik autó a családban, amit ritkán használnak?

Figyelt kérdés
Aztán meg ahány filmben látok Porschét (legyen akár a Derrick vagy a szappanoperák, stb) simán személygépkocsiznak velük nap, mint nap. Mindenhová azzal mennek, mint autóval. Nem csak hétvégén vagy csak alkalmakra. Magyarországon viszont mindig azt hallom, hogy ezek az autók csak nagyritkán kerülnek elő a garázsból.
2011. máj. 16. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Magyar utakra csodálkozol, hogy ritkán merészkednek ki? :D
2011. máj. 16. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:

ne a filmeket vedd alapul, egyfelől, másfelől egy porschét fenntartani igen drága, ezért nincs sok embernek. szerencsés ember az aki magyarországon napi rendszerességgel új porschéval jár.

van ahol szélesebb rétegeke engedhetik meg maguknak.

2011. máj. 16. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez már egy olyan kategória, ami nem napi használatra való. Ha lenne, én is csak alkalmanként használnám. Nem mennék vele pl. bevásárolni, munkába, stb. Annál jobban félti az ember. Kb. olyan, mint a veterán autózás, motorozás. Van egy szép dongó segédmotorom. Csak jó időben veszem elő, csak örömmotorozás céljából, vagy ha motoros találkozóra csattogok el vele...
2011. máj. 16. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Tudod, 20 éve élek Nèmetországban de eddig csak két (2) alkalommal láttam Porschét összesen. Itt sem használják nyakra-före, mert ahhoz túl draga.
2011. máj. 16. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem egy családi autó, ismerjük el.
2011. máj. 16. 11:41
 6/9 A kérdező kommentje:

"Tudod, 20 éve élek Nèmetországban de eddig csak két (2) alkalommal láttam Porschét összesen. "

Na azért ezt nehezen hiszem el. Vagy egy erdő közepén laksz? :)

2011. máj. 16. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 11:38-es vagyok: nem erdöben lakom, hanem Bajorország egyik városában, ami nem is igazán kicsi, ismert is, (NEM München) és mégsem gyakran lehet Porschét látni.

De ha te jobban tudod, akkor neked nem érdemes válaszolni...

2011. máj. 16. 13:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Dede, bocsi, nem megbántani akartalak. Csak meglepődtem, mert Németországban nagy kultusza van - állítólag - a Porschéknak. Amióta meg van Cayenne és Panamera, azóta még a "nemcsaládi" probléma sem probléma.

Visszatérve: azért furcsálltam, mert amikor Franciaországba mentem egy buszos úton, Németországon át, akkor a németeknél és a franciáknál is eléggé jellemző eleme volt az utcaképnek.

2011. máj. 16. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:

A Porsche alatt a luxuskocsit értettem (pl.911-es) a terepjárokat nem számitottam ide.

De sokkal kevésbé kultautó, mint ahogy MO-on gondolják.

2011. máj. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!